Promotion & Branding

Hier komt UK tekst:

 

De Vakantiebeurs is als event met 18.500 vakbezoekers en bijna 110.000 consumentenbezoekers bij uitstek geschikt voor organisaties om haar merk of boodschap te laden d.m.v. promotie en branding. Daartoe biedt de vakantiebeurs onderstaande mogelijkheden. Uiteraard staan we als team ook altijd open voor originele suggesties van deelnemers, dus neemt u gerust Please contact our accountmanagers »

B2B (vakdagen) - Promotie & Branding

Business Lounge/B2B-zone Hoofdsponsor – € 7.500,-
Nieuw dit jaar tijdens de vakdagen is de separate B2B-zone in hal 9. Een rustige omgeving met B2B-units B2B-tafels die voor de vakdagen afgenomen kunnen worden en een business lounge gedeelte met koffiebar, gratis WIFI en alle gelegenheid om te werken of afspraken te plannen.
Het sponsorschap bestaat, naast de beschikking over een eigen B2B-unit, uit de naamgeving van de zone en de branding van de zone in de stijl/het thema van de sponsor. Daarnaast zal de sponsor meegenomen worden als partner van de Vakantiebeurs in de communicatie voorafgaand en tijdens de beurs.

Vakdag Netwerk Borrel – van €  5.000,- tot 10.000,-
Terug van weggeweest is de Netwerkborrel aan het einde van de eerste vakdag, dinsdag 9 januari, van 18.00 uur tot 21.00 uur. Het reisbranche netwerkmoment van januari, meer dan 1000 reisprofessionals bij elkaar! Deze zal plaatsvinden in de Experience Hal (hal 9) op de beursvloer, met als centraal punt het Experience theater.
Als sponsor kan men een hapje, drankje, activatie sponsoren tijdens de netwerkborrel. Naast het feit dat de sponsor in de campagne en communicatie wordt meegenomen als partner van de Vakantiebeurs heeft men ook de beschikking over een moment tijdens de borrel om op het podium de eigen boodschap aandacht te geven.

Vakdag Lanyards (t.b.v. badge) –  6.000,-
Iedere vakdagbezoeker ontvangt bij de entree een lanyard om de badge aan te bevestigen, in totaal 19.000 stuks. Deze Lanyards kunnen voorzien worden van de branding van de sponsor. De commerciële waarde is exclusief de evt. productiekosten. Sponsor kan ook zelf de lanyards aanleveren.

B2C (Consumenten) - Promotie & Branding

Gastland Vakantiebeurs
Hoofdsponsor van het gehele event. Een uitgebreid – op maat gesneden- branding & marketingpakket binnen de Vakantiebeurs totaalcampagne in de aanloop naar, tijdens en na het event. Uiteraard met een grote focus qua branding en aandacht op het event zelf.

Vakantiebeurs Reisgids (oplage: 60.000)
Het beursmagazine krijgt een facelift en zal komende editie worden uitgegeven in de vorm en stijl van een Time to Momo stedengids (voormalige 100% boekjes). De beursplattegrond zal hierin verlijmd zitten en naast alle ins en outs qua activiteiten, programma en unieke initiatieven is er voor deelnemers de mogelijkheid om kortingscoupons (€ 450,- per coupon) te plaatsen of om advertentieruimte af te nemen op de covers of binnenin voor bijvoorbeeld advertorials over producten en bestemmingen. Advertentieprijzen variëren van € 2.500,- tot € 4.000,-. Voor meer informatie contact uw accountmanager.

Sponsor Terrassen en belevingszones – van   5.000,- tot € 10.000

Het sponsorschap bestaat, naast de naamgeving van het terras/gebied/theater uit de branding en aankleding (in overleg met de vakantiebeurs) van de zone in de stijl/het thema van de sponsor. Daarnaast zal het logo van de sponsor op die plek worden meegenomen op de plattegronden en als partner van de Vakantiebeurs worden vermeld op de website.

Theaters – presentaties – € 125,- per sessie
Nieuw komend jaar is dat er, t.b.v. product- en bestemmingspresentaties, een vijftal theaters worden gebouwd op diverse plekken in de hallen. Deelnemers kunnen hier tijdslots voor afnemen a 125 € per 30 minuten (speciale promo 5=4 en 10=7). Voorafgaand en tijdens zullen we de programmering en inhoud van de presentaties actief gaan meenemen op de website en in de campagne. Dagelijks ontvangen bezoekers bij de ingang een flyer met het programma van die dag. 


Logo op plattegrond –  750,-
Uw logo op de exacfte locatie op de plattegrond (60.000 exemplaren)

Kidspaspoort Sponsor – € 2.500,-
Als onderdeel van de Kidsroute ontvangen alle kinderen bij de ingang een leuk kidspaspoort met daarin de route en deelnemers die speciale activiteiten voor kinderen organiseren. Het is tevens een stempelkaart met aan het einde een leuk kadootje voor de kinderen. Als sponsor van het Kidspaspoort (ca. 3.500 exemplaren) staat uw logo op de voorzijde en heeft u de achterover ter beschikking voor een advertentie.

Online mogelijkheden
Naast de bovengenoemde promotie mogelijkheden zijn er ook online branding mogelijkheden; van banners op de wesite tot advertorials in nieuwsbrieven.
Vraag hier alle tarieven aan »