Acties

We hebben allerlei gave winacties tijdens de Vakantiebeurs. Lijkt het jou wel wat om na een dagje vakantie vieren naar huis te gaan met een mooie prijs? Kijk dan hieronder wat je moet doen.

Australie reis | VakantiebeursWin een reis naar Australië

We mogen dit jaar een geweldige prijs verloten onder de bezoekers van de Vakantiebeurs; namelijk een fantastische trip door Australië. Wat moet je doen? Het is heel simpel; een kaartje kopen voor de Vakantiebeurs is genoeg. Je dingt dan automatisch mee naar deze prijs. Kijk hier voor meer info. 

Jaarbeurs 100 jaar - VakantiebeursJaarbeurs viert feest

Jaarbeurs bestaat 100 jaar en dat is reden voor een feestje. In samenwerking met onze deelnemers verstoppen wij tijdens het event cadeauvouchers op de vloer. Dat kan van alles zijn; kleine en handige reisgadgets, abonnementen op reismagazines, vliegtickets en zelfs complete reizen! Kijk hier voor meer info!

Tipi - Outfreeca - VakantiebeursTipi-actie

Ook in Outfreeca hebben we een leuke winactie. Je vindt er acht gekleurde tipi's waarmee je bijvoorbeeld een kampeerweekend kan winnen. Wil jij meer weten? Lees verder.

Slipperactie | VakantiebeursKom op je slippers en drink een cocktail

Iedere dag ontvangen de eerste 100 bezoekers die slippers aan hebben een voucher voor een gratis cocktail in Caribbean Village! Meld je bij de ingang.

Reizigerscafe - VakantiebeursMaak in het Reizigerscafé kans op een reis naar Amerika

Geef jouw persoonlijke bucketlist door in het Reizigerscafé. Onder alle mensen die dit hebben gedaan, wordt i.s.m. WTC Camperreizen een 12-daagse camperrondreis voor twee personen door West-Amerika verloot. Lees hier voor meer info.

Time to momo - VakantiebeursKrijg een Time to momo-stedengids bij jouw city consult

De lokale auteurs van de Time to momo-reisgidsen (voorheen 100% stedengidsen) komen speciaal voor jou naar Utrecht. Volg een city consult en vraag alles over de stad die jij binnenkort gaat bezoeken EN krijg een Time to momo stedengids t.w.v. 16,96 euro cadeau! Lees hier meer.

Kamera Express - VakantiebeursIeder uur een gratis fotoworkshop bij Kamera Express

Wil jij starten met fotografie? Ga dan naar de stand van Kamera Express, daar kun je ieder uur een gratis fotoworkshop volgen. Haal meer uit je vakantiefoto’s en leer wat je allemaal kunt doen met de door jou gemaakte foto’s. Lees meer.

Portugal - Vakantiebeurs VisitPortugal

Doe mee met de prijsvraag van “VisitPortugal” en….. win een reis naar Portugal. Lees wat je moet doen.

Bart de Graaff Foundation - VakantiebeursWin een weekend rijden in een Porsche

Tijdens Vakantiebeurs is de Bart de Graaff Foundation aanwezig in hal 7 met een spiksplinternieuwe Porsche 911. Als bezoeker kun je op de stand deelnemen aan een facebook- en sms-actie en wie weet win je een weekend lang rijden in deze super sportwagen. Meer weten? Klik hier.