Activiteiten

Er was dit jaar van alles te doen op de Vakantiebeurs. Je kon je laten informeren over de mooiste uiteenlopende reizen en bestemmingen Je ontdekte prachtige locaties en je kon inspiratie opdoen, lekkere culinaire hapjes proeven en je laten verrassen door locals, dans en muziek en nog veel meer.

Culinaire Route - VakantiebeursCulinaire Route

Heb je het over vakantie dan heb je het ook over lekker en verrassend eten. Van traditionele hapjes tot de lekkerste lokale wijnen en seizoensproducten. Hou jij ook van nieuwe smaken proeven en wereldse gerechten proberen? Dan kon je meelopen met de Culinaire Route! Verspreid over de beursvloer kon je de lekkerste hapjes proberen. Lees meer.

Kidsroute - VakantiebeursKidsroute

Ook voor de allerjongsten wereldreizigers was er natuurlijk van alles te beleven op de Vakantiebeurs. Er was een speciale Kids Route, onderweg konden zij leuke, spannende, lekkere en enge activiteiten doen.Klik voor meer info.

Soloreiziger Route - VakantiebeursSoloreiziger Route

Ga jij graag alleen op reis? Dan paste de Soloreiziger Route goed bij jou. Deze bracht je langs allerlei deelnemers die leuke solo-reizen aanbieden. De route was divers, dus er was voor iedereen wat wils. Lees verder.

NL Reist - VakantiebeursNL Reist Plein

Reizen is leuk en nog leuker met een goede reisvoorbereiding! Om het voor jou als reiziger makkelijker te maken, hebben verschillende partijen de handen in een geslagen. Vragen over inentingen, reispapieren, visa, verzekeringen, veiligheid, etc? Daarvoor kon je terecht bij het NL Reist-PLein in hal 3! O.a. de Douane, GGD, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Ministerie van Buitenlandse Zaken waren aanwezig. Wil je meer weten? 

Cruises Wereldwijd - VakantiebeursCruises Wereldwijd

Hou jij van ontspannen reizen op een cruiseschip? Dit jaar was het Cruises Wereldwijd Paviljoen terug van weggeweest. Klik hier voor meer informatie.

Nederland Paviljoen - VakantiebeursNederland Paviljoen

Nieuw op de Vakantiebeurs; het Nederland Paviljoen. Je vindt hier alles over vakantie in eigen land, dagjes uit en nog veel meer. Ga naar Hal 11! Klik hier voor meer informatie.

Reizigerscafe - VakantiebeursHet Reizigerscafé

Iedereen heeft ‘m: zijn/haar ultieme Bucket List; met daarop die dingen die je op reis nog wilt zien, beleven of ervaren. In samenwerking met Droomplekken.nl hebben wij jou geholpen om jouw ultieme Bucket List waar te maken! Klik voor meer info.

Tipi - Outfreeca - VakantiebeursOntdek Outfreeca!

Ben jij een echte kampeerfan en hou je van het buitenleven en actieve vakanties? Dan was Outfreeca jouw bestemming! Liet je verrassen door dit recent ontdekte continent. Er was van alles te doen en te zien. Wil je meer weten? Klik hier.

Time to momo - VakantiebeursTime to momo City Consults

Een gezellige stedentrip van een paar dagen. Wie houdt er niet van? Daarom was er een leuk terras waar de schrijvers van allerlei stadsgidsen van time to momo klaar zaten om jouw vragen te beantwoorden.Lees verder voor meer info.

Filmtheater - VakantiebeursFilmtheater

Wilde je even tot rust komen tijdens je bezoek aan de Vakantiebeurs? Dat kon in het Filmtheater waar je de mooiste landenfilms en documentaires kon bekijken. Wil je weten welke landenfilms je kon zien? Lees verder.

Midden Zuid Amerika-avondMidden-Zuid-Amerika avond

Op vrijdagavond zijn we tot 20.00 open. Kom jij ook naar de Midden-Zuid Amerika avond? Verwacht lekkere hapjes en drankjes. Maar natuurlijk ook muziek en dans uit Midden- en Zuid-Amerika. Lees meer.

Caribbean Village - VakantiebeursCaribbean Village

Hou je van de Caribbean, dans en muziek? Dan was Caribbean Village de plek voor jou. Lees meer.

Jaarbeurs 100 jaar - Vakantiebeurs100 jaar Jaarbeurs

Jaarbeurs bestaat 100 jaar en dat vierden wij met jou! Kijk hier.