Activiteiten

Er is dit jaar van alles te doen op de Vakantiebeurs. Je kunt je laten informeren over de mooiste uiteenlopende reizen en bestemmingen. Je ontdekt prachtige locaties en je kan inspiratie opdoen, lekkere culinaire hapjes proeven en je laten verrassen door locals, dans en muziek en nog veel meer.

Culinaire Route - VakantiebeursTaste the World Route

Heb je het over vakantie dan heb je het ook over lekker en verrassend eten. Van traditionele hapjes tot de lekkerste lokale wijnen en seizoensproducten. Hou jij ook van nieuwe smaken proeven en wereldse gerechten proberen? Dan kan je meelopen met de Taste the World Route! Verspreid over de beursvloer kun je de lekkerste hapjes proberen. Lees meer.

Kidsroute - VakantiebeursKidsroute

Ook voor de allerjongsten wereldreizigers is er natuurlijk van alles te beleven op de Vakantiebeurs. Er is een speciale Kids Route, onderweg kunnen en zij leuke, spannende, lekkere en enge activiteiten doen. Klik voor meer info.

Soloreiziger Route - VakantiebeursSoloreiziger Route

Ga jij graag alleen op reis? Dan past de Soloreiziger Route goed bij jou. Deze brengt je langs allerlei deelnemers die leuke solo-reizen aanbieden. De route is divers, dus er is voor iedereen wat wils. Lees verder.

NL Reist - VakantiebeursNL Reist Plein

Reizen is leuk en nog leuker met een goede reisvoorbereiding! Om het voor jou als reiziger makkelijker te maken, hebben verschillende partijen de handen in een geslagen. Vragen over inentingen, reispapieren, visa, verzekeringen, veiligheid, etc? Daarvoor kun je terecht bij het NL Reist-PLein in hal 3! O.a. de Douane, GGD, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Ministerie van Buitenlandse Zaken zijn aanwezig. Wil je meer weten? 

Cruises Wereldwijd - VakantiebeursCruises Wereldwijd

Hou jij van ontspannen reizen op een cruiseschip? Dit jaar is het Cruises Wereldwijd Paviljoen terug van weggeweest. Klik hier voor meer informatie.

Parasols-activiteitenExperience Hal

Een centrale belevingshal met een groot beachcafe, Ibiza hippiemarkt, duiktank, experience theater met reisfilms, kook- en cameraworkshops, modeshows en een bierstube.

 

Reizigerscafe - VakantiebeursDroomplekken.nl

Iedereen heeft ‘m: zijn/haar ultieme Bucket List; met daarop die dingen die je op reis nog wilt zien, beleven of ervaren. In samenwerking met Droomplekken.nl helpen wij jou om jouw ultieme Bucket List waar te maken! Klik voor meer info.

Tipi - Outfreeca - VakantiebeursOntdek Outfreeca!

Ben jij een echte kampeerfan en hou je van het buitenleven en actieve vakanties? Dan was Outfreeca jouw bestemming! Liet je verrassen door dit recent ontdekte continent. Er was van alles te doen en te zien. Wil je meer weten? Klik hier.

Time to momo - VakantiebeursTime to momo City Consults

Een gezellige stedentrip van een paar dagen. Wie houdt er niet van? Daarom was er een leuk terras waar de schrijvers van allerlei stadsgidsen van time to momo klaar zaten om jouw vragen te beantwoorden.Lees verder voor meer info.

Stedentrip-activiteitenUrban Terras

Nieuwe zone in citytripthema met een theater, urban kitchen, stedenreisaanbieders en de plek van de Time to Momo City consults.