Activiteiten

Er is dit jaar van alles te doen op de Vakantiebeurs. Je kunt je laten informeren over de mooiste uiteenlopende reizen en bestemmingen. Je ontdekt prachtige locaties en je kan inspiratie opdoen, lekkere culinaire hapjes proeven en je laten verrassen door locals, dans en muziek en nog veel meer.

Culinaire Route - VakantiebeursTaste the World Route

Heb je het over vakantie dan heb je het ook over lekker en verrassend eten. Van traditionele hapjes tot de lekkerste lokale wijnen en seizoensproducten. Hou jij ook van nieuwe smaken proeven en wereldse gerechten proberen? Dan kan je meelopen met de Taste the World Route! Verspreid over de beursvloer kun je de lekkerste hapjes proberen. Lees meer.

Kidsroute - VakantiebeursKidsroute

Ook voor de allerjongsten wereldreizigers is er natuurlijk van alles te beleven op de Vakantiebeurs. Er is een speciale Kids Route, onderweg kunnen en zij leuke, spannende, lekkere en enge activiteiten doen. Klik voor meer info.

Soloreiziger Route - VakantiebeursSoloreiziger Route & Solo Sunday

Ga jij graag alleen op reis? Dan past de Soloreiziger Route goed bij jou. Deze brengt je langs allerlei deelnemers die leuke solo-reizen aanbieden. De route is divers, dus er is voor iedereen wat wils. Lees verder.

NL Reist - VakantiebeursNL Reist Plein

Reizen is leuk en nog leuker met een goede reisvoorbereiding! Om het voor jou als reiziger makkelijker te maken, hebben verschillende partijen de handen in een geslagen. Vragen over inentingen, reispapieren, visa, verzekeringen, veiligheid, etc? Daarvoor kun je terecht bij het NL Reist-PLein in hal 3! O.a. de Douane, GGD, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Ministerie van Buitenlandse Zaken zijn aanwezig. Wil je meer weten? 

Cruises Wereldwijd - VakantiebeursCruises Boulevard

Hou jij van ontspannen reizen op een cruiseschip; op zee of op de rivier? Dit jaar kom je daarvoor naar de Cruises Boulevard. Klik hier voor meer informatie.

Parasols-activiteitenExperience Hal met virtual reality straat

Een centrale belevingshal met een groot beachcafe, Ibiza hippiemarkt, experience theater met reisfilms, kook- en cameraworkshops, modeshows en een bierstube.

 

Reizigerscafe - VakantiebeursInfluencer Square powered by Droomplekken.nl

Iedereen heeft ‘m: zijn/haar ultieme Bucket List; met daarop die dingen die je op reis nog wilt zien, beleven of ervaren. In samenwerking met Droomplekken.nl helpen wij jou om jouw ultieme Bucket List waar te maken! Klik voor meer info.

Tipi - Outfreeca - VakantiebeursOntdek Outfreeca!

Ben jij een echte kampeerfan en hou je van het buitenleven en actieve vakanties? Dan was Outfreeca jouw bestemming! Liet je verrassen door dit recent ontdekte continent. Er was van alles te doen en te zien. Wil je meer weten? Klik hier.

Time to momo - VakantiebeursTime to momo City Consults

Een gezellige stedentrip van een paar dagen. Wie houdt er niet van? Daarom was er een leuk terras waar de schrijvers van allerlei stadsgidsen van time to momo klaar zaten om jouw vragen te beantwoorden. Lees verder voor meer info.

Stedentrip-activiteitenUrban Terras

Nieuwe zone in citytripthema met een theater, urban kitchen, stedenreisaanbieders en de plek van de Time to Momo City consults.

Getaway Travel - Vakantiebeurs Reisfoto van het jaar verkiezing

De Vakantiebeurs en Getaway Travel slaan handen ineen voor de Reisfoto van het Jaar verkiezing & Photo Friday! De maker van de mooiste (verre) reisfoto wint twee tickets naar Nieuw-Zeeland met Qatar Airways. De winnaar zal bekend gemaakt worden op Photo Friday: op vrijdag 12 januari op de Vakantiebeurs. Klik hier voor meer informatie.

Kids Vakantieaanbieder Awards - Vakantiebeurs Kids Vakantieaanbieder Awards

Welke reisorganisaties hebben het allerbeste vakantieaanbod voor gezinnen met kids en wie is de leukste vakantiemascotte? Tientallen touroperators gaan de strijd aan om de felbegeerde Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2018. De awards worden uitgereikt tijdens een feestelijk event met Buddy Vedder op zondag 14 januari 2018 om 14.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Downunder - Pacific Terras - VakantiebeursDownunder & Pacific Terras

Ben jij gek van Australië en Nieuw Zeeland? Ga dan naar het Downunder & Pacific Plein. Je waant je hier op het markpleintje van een traditioneel vissersplaatsje. Er is voor heel wat entertainment gezorgd, zo bekijk je een traditionele Haka-dans van de Maori’s. Ook is er een gevarieerd presentatieprogramma in het Down Under-theater.

Piazza Italia - VakantiebeursPiazza Italia

Is Italië jouw favoriete vakantieland? Kom dan naar Piazza Italia. Hier vind je alle Italiaanse vakantieaanbieders bij elkaar en geniet je van een echte Italiaanse espresso, Italiaans ijs en een markt met Italiaanse specialiteiten als koekjes, pannini’s, wijnen, olie, delicatessen en Italiaans servies.