Droomplekken.nl & Wereld Natuur Fonds – Bucket lists & Wilde dieren

Droomplekken.nl en het WNF slaan de handen in elkaar dit jaar en verzorgen op hun stand in hal 8 (F070) diverse persoonlijke presentaties over bestemmingen en dieren in meet & greet stijl.  Daarnaast organiseren ze dit jaar de verkiezing “Van het meest gewilde dier om op vakantie in het echt te zien”-verkiezing. Kom naar de stand en stem op het dier dat op jouw bucket list staat!

Programma - Vakantiebeurs 2017 | Jaarbeurs UtrechtDieren experts van het Wereld Natuur Fonds vertellen honderduit over de meest bijzondere dieren, waar en hoe je die het best kunt spotten  en uiteraard ook hoe we deze bijzondere dieren kunnen behouden door duurzaam met de wereld om te gaan.

Daarnaast geeft de ervaren reisjournalist Corno van den Berg van Droomplekken.nl je de beste tips over absolute Bucket List bestemmingen als Noorwegen, Peru, IJsland, Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. Maar ook talloze andere landen waar hij is geweest. Wat zijn absolute bucket list items wereldwijd en hoe kun je het beste het Noorderlicht beleven? Of de beste ‘road trip’ door Amerika of Australië… Er zijn er zoveel! Kom en laat je inspireren.