VNU

Camping by Night - 4 Seasons

Camping by Night - Vakantiebeurs 2016 

Rooster marshmallows op een zwoele zomeravond, aanbid het spectaculaire noorderlicht vanuit je camper of ontdek de ontluikende Alpenvegetatie in het voorjaar. Kamperen kan alleen in de zomer? Welnee! Elk seizoen heeft haar eigen unieke charme. 

Lichten gedoofd, echte kampvuurtjes en typisch campingeten. En natuurlijk de nieuwste modellen caravans, campers, vouwwagens en voortenten in een levensechte vakantiesetting. Dat ben je gewend van Camping by Night op de Vakantiebeurs. Maar in 2016 maakten we het nog spannender: beleef in één dag vier uiteenlopende seizoenen: 

‘Kamperen in de Lente’
Ontdek de ontluikende Alpenvegetatie in het voorjaar, hoor de vogeltjes fluiten terwijl de kids zich vermaken op de schommel. En jij? Jij ligt languit in het gras te genieten van de geur van de lente. Er waren echte lente-activiteiten op de Camping by Night. Zo kon je met je kinderen je eigen vogelhuisje schilderen! 

‘Kamperen in de Zomer’
Summer time! Lekker loungen in een zonnige strandsetting, maar ook back-to-basics op je kookstelletje: leer primitief koken en proef een stoofpotje! Natuurlijk met een lekker glaasje wijn. Heb je het midgetgolf parcours bezocht om een spelletje te spelen?   

‘Kamperen in de Herfst’ 
Back to nature in het meest kleurrijke seizoen. Ga lekker zitten rond het kampvuur en beleef een warme nazomer met je tentje in het bos. En zit het weer wat tegen? Trek dapper je regenlaarzen aan en maak een wandeling langs een prachtige verzameling herfstkleuren. 

‘Kamperen in de Winter’
Musts op, sjaal om en naar buiten waar de sneeuwvlokjes neerdwarrelen. Maak een sneeuwman, rooster marshmallows boven het kampvuur en geniet van een kop warme chocolademelk. Heb je ooit het spectaculaire noorderlicht vanuit je camper aanschouwd? Kamperen in de winter is helemaal zo slecht nog niet… 

   
I love kamperen - Vakantiebeurs 2016

Live bloggen en vloggen vanaf Camping by Night

Dagelijkse Kampeerblog
Kampeerblogger Karin Horstman schreef tijdens het event dagelijks een kampeerblog vanaf de Camping by Night – 4 Seasons. Zij blogde over de sfeer van kamperen, over de activiteiten op het event en sprak jou en de deelnemers graag voor een campingpraatje bij het kampvuur in Hal 12. 
Haar blogs lees je hier!

Dagelijkse videocompilatie
Campingfinder (stand 12.CAR8) nodigde je uit om in de caravan op de Camping by Night plaats te nemen en antwoord te geven op de leukste kampeervragen! Aan het eind van elke dag maakten zij een toffe compilatie die je hier op de website kunt terugzien!  
De video's bekijk je hier!