Kids Vakantieaanbieder Awards 2018

Welke reisorganisaties hebben het allerbeste vakantieaanbod voor gezinnen met kids en wie is de leukste vakantiemascotte? Tientallen touroperators gaan de strijd aan om de felbegeerde Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2018. De awards worden uitgereikt tijdens een feestelijk event met Buddy Vedder op de Vakantiebeurs op zondag 14 januari 2018.

Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 


Voor het elfde jaar op rij organiseren Kids Vakantiegids en de Vakantiebeurs de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards. De competitie, waarin de meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland worden onderscheiden, is onderverdeeld in 15 categorie├źn: Actieve vakanties, Allround, Baby vakanties, Eenouder vakanties, Familiehotels, Glamping, Glamping XL, Groene vakanties, Kamperen, Kamperen XL, Kidsclub vakanties, Pretpark vakanties, Vakantieparken, Vakantieparken XL en Verre vakanties. Per categorie nomineert de vakjury drie inschrijvingen. Vervolgens stemt het grote publiek op de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards website. 

Kids VakantieMascotte van het Jaar Verkiezing

Bij veel reisorganisaties spelen vakantiemascottes een belangrijke rol in het animatieprogramma en de algehele vakantiepret. Met de Kids VakantieMascotte van het Jaar Verkiezing worden deze mascottes in de schijnwerpers gezet. De allerbeste vakantiemascotte ontvangt de felbegeerde Kids VakantieMascotte van het Jaar Award 2018.

Kids Vakantieaanbieder Awards - Vakantiebeurs