Soloreiziger Route

Alleen op reis gaan saai? Helemaal niet! Je leert vaak makkelijker mensen kennen als je alleen op pad bent, maakt intenser contact met locals en sluit misschien wel vriendschappen voor het leven. Niet voor niets dat alleen reizen nu erg populair is! Daarom hebben wij een Soloreiziger Route uitgestippeld, speciaal voor singles en voor mensen die gewoon graag alleen op reis gaan. Wie en wat kom je allemaal tegen:

Fox - VakantiebeursFOX Verre Reizen

FOX heeft special singlereizen. Deze zijn bedoeld voor singles die graag op een ongedwongen manier samen willen reizen en hun reisbelevenissen willen delen met elkaar in georganiseerd verband.

Njoy - VakantiebeursNJOY Reizen

Sla jij op vakantie ook graag af waar de grote reisorganisaties rechtdoor gaan? Dan ben je bij Njoy reizen op het juiste adres. De van A tot Z verzorgde singlereizen vinden plaats in kleine groepen, met voldoende ruimte voor eigen initiatief, en worden begeleid door een ervaren Nederlandstalige gastvrouw of -heer, die 24/7 beschikbaar is.

Norwegian Cruise Line - VakantiebeursNorwegian Cruise Line

Bij Norwegian Cruise Line zijn er veel mogelijkheden om alleen te reizen en er zijn ook veel momenten waarop je andere singles kunt ontmoeten.

Tiara Tours - VakantiebeursTiara Tours

Tiara Tours is dé reisspecialist in unieke (individuele) rondreizen in Azië met geweldige reizen naar Rusland, Mongolië, China, Tibet, maar ook rondreizen naar Nepal, Oezbekistan, Turkmenistan, Kirgizië, Iran, Japan en India. Je kan ook een Solo groepsreis maken.