Droomreis naar Oeganda

Danielle & Reinier wonnen dit jaar op de Vakantiebeurs een droomreis naar Oeganda van Matoke Tours. Ben jij benieuwd naar hun avonturen? Dat komt goed uit, want speciaal voor ons (en voor jullie) hielden ze een geweldig blog bij! 

Oeganda - Vakantiebeurs

Danielle legt je hier vast even uit hoe zij deze mooie prijs won:

Ons avontuur begon in januari, op de jaarlijkse Vakantiebeurs in Utrecht. Dé plek voor al je reisinspiratie! We keken weer onze ogen uit. Regelmatig droomde ik weg bij exotische bestemmingen en enthousiaste verhalen van reisaanbieders op de beurs. Op de site van de Vakantiebeurs had ik gelezen over een Selfiewedstrijd waarbij je een droomreis kon winnen naar een continent naar keuze. Meteen zag ik voor me hoe de Selfie eruit moest komen te zien. Ik ben online op zoek gegaan naar een rubberen kamelenmasker. Aangezien ik de beurs samen met mijn vader en zoontje bezocht was het duidelijk hoe de rolverdeling zou zijn. Mijn vader was de kameel. Klein detail: hij wist dat zelf nog niet. Middenin de drukte van de Vakantiebeurs heeft hij met de nodige gêne (nogmaals mijn eeuwige dank pap) het masker opgezet en zo kon ik met mijn kameel op de foto. Een hilarisch moment dat veel bekijks trok en uiteindelijk ook de aandacht van de jury.

Een paar weken later ontving ik een privébericht van de Vakantiebeurs waar ik het erg warm van kreeg. Ik had mijn droomreis met Matoke Tours naar Afrika gewonnen!Oeganda-reis Vakantiebeurs

Verder lezen? Dat kan! Je vindt het leuke blog hier.

Bekijk ook de foto's die op de website staan. Hierna staat Oeganda vast en zeker op je bucketlist. Lijkt zo'n reis jou ook wel wat, kijk eens op de website van Matoke Tours.