Ontdek Mauritius

Nieuw op de Vakantiebeurs is de geweldige bestemming Mauritius. Als je aan dit mooie eiland denkt, dan zie je vast witte stranden, palmbomen en mooie hotels voor je. Dat klopt helemaal, maar er is nog veel meer te doen dan alleen luieren op het strand. Ook als je houdt van een actieve vakantie en er graag op uit trekt dan is dit de ideale bestemming. Zo kun je er goed wandelen en duiken.

Mauritius ligt in de Indische Oceaan, zo’n 800 kilometer ter oosten van Madagaskar. Het eiland heeft een heel afwisselend landschap; drukke stadjes, kleine vissersdorpjes, vulkanische bergtoppen en theeplantages. Het eiland heeft overigens ook nog een Nederlands tintje; het is namelijk vernoemd naar prins Maurits, de zoon van Willem van Oranje.

Ontdek op de Vakantiebeurs alle ins and outs van dit pareltje in de Indische Oceaan. Het verkeersbureau van Mauritius is overigens niet het enige dat nieuw is op het event. Ook de verkeersbureaus van China, Ethiopië, Namibië, Albanië en Slowakije zijn er dit jaar voor het eerst. Het bureau van Bosnië en Herzegovina is terug van weggeweest. Dus heb je vragen over een van deze landen? Laat je bijpraten!

Mauritius - Vakantiebeurs