Challenge4Dogs op de Vakantiebeurs

Je neemt graag je hond mee op vakantie? Of laat je Max liever ergens logeren tijdens de vakantie? Tijdens het Vakantiebeurs-weekend zullen wij je meenemen op een reisje door de hondenwereld; hoe beleeft jouw 4voeter jouw vakantie en jouw vakantieadres? Wat kun je doen om dit zo goed mogelijk voor hen te laten verlopen?  Wij begeleiden je natuurlijk heel graag in dit spannende proces. Per slot van rekening is het heerlijk om zeker te weten dat ook jouw 4voeter een super vakantie heeft tijdens jouw afwezigheid.

Ik zal mij even aan u voorstellen. Mijn naam is Jacqueline Verschuren en ik woon nu 10 jaar in Friesland waar ik een honden trainingscentrum heb ‘Challenge4dogs’, samen met nog 2 collega's.  Ik ben al een groot deel van mijn leven met honden bezig.  Ik heb heel veel cursussen/workshops gevolgd over honden, honden gefokt, een trimsalon gehad, honden getraind voor tv shows van Joop v.d. Ende en John de Mol, en sinds 1996 heb ik het hondentrainingscentrum waar ik met heel veel liefde en evenveel plezier zowel honden als baasjes train. Dat doe ik via onze unieke 3luik methode; een methode die uitgaat van een positieve – en zeer diervriendelijke manier van trainen. Al met al een passie waar ik heel veel uithaal als mens en waar ik anderen graag deelgenoot van maak!

Tijdens het Vakantiebeurs-weekend zal ik met drie van mijn border collies een korte demonstratie geven van het trainingsonderdeel ‘obedience’ om je te laten zien wat allemaal mogelijk is met onze 4voeters.

Ik zie je daarna heel graag in de ‘meet & greet’ om al jouw vragen zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden en beter kennis te maken. Ik heb er heel veel in…

Tot 13 en 14 januari! 

Challenge4Dogs - Vakantiebeurs