Dagje uit in eigen land? Check deze vijf inspirerende tips van Zoover

Zoover ontvangt dagelijks bergen reviews, foto’s en tips over exotische droombestemmingen en zonnige campings. Dat er ook meer dan genoeg te doen is in eigen land, bewijzen de vele reviews van pretparken, wellnessresorts en shopsteden in Nederland. De volgende tips staan volgens Zoover garant voor een leuk dagje uit in eigen land.

Foodies opgelet: 7x de leukste foodhallen in Nederland

Hoe kun je beter een druilerige zondag doorkomen dan met een culinair wereldreisje in eigen land? Zoover wordt in ieder geval erg blij van al die hippe, gezellige en geurende foodhallen. Ze zetten de zeven leukste foodhallen in Nederland voor je op een rij. Stuk voor stuk toplocaties voor een middagje dwalen langs kleurrijke foodtrucks, bizar lekkere falafel, fingerfood en truffelpatatjes.

Zoover tipt - uitjes in eigen land - Vakantiebeurs

Dagje bubbelen in een wellnessresort

Nog zo’n heerlijke manier om even een compleet andere wereld in te stappen: een dagje bubbelen in een wellnessresort. Zoover verzamelde de top 5 wellnessresorts in Nederland. Het wordt nog lastig kiezen met al die lavendelsauna’s, Finse stoomcabine’s en Marokkaanse modderbaden!

Iedere dag = shopdag

Shoppen is de ultieme manier om nieuwe steden in Nederland te ontdekken. Want wist je dat je in de oude binnenstad van Zutphen gevaarlijk leuke boetieks vindt? En dat het Pieterskwartier in Leiden erg leuk is voor antiekliefhebbers? Check deze en nog veel meer verrassende shoptips in de blog ‘7x leuke shopsteden in Nederland’

Zoover tipt - uitjes in eigen land - Vakantiebeurs

Dagje strand in eigen land

Of het nou stormachtig waait of het een zachte lentedag is, het strand heeft een magische aantrekkingskracht. Maar waar moet je zijn voor het mooiste strand van heel Nederland? Zoover reviewers testten massaal de boulevards en strandtenten, genoten van de mooiste uitzichten en maakten stevige wandelingen door de duinen. Hun conclusie? Check hier de top 10 van best gewaardeerde stranden van Nederland!

Zoover reviewers oordelen: Dit zijn de leukste dagjes uit in eigen land

Van het bakkerijmuseum in Hattem tot het sprookjesbos in Valkenburg: wat is het allerleukste dagje uit in eigen land? Zoover maakt regelmatig de balans op. De laatste tussenstand? Met een gemiddeld cijfer van een 9 verovert Thermen Bussloo de felbegeerde eerste plek. Ook Zooparc Overloon, de Efteling en Walibi doen het erg goed. De volledige top 10 van leukste dagjes uit in eigen land staat op Zoover’s weblog.

Laat een review achter op Zoover en tip ook jouw favoriete bestemmingen voor een dagje uit in eigen land!