Familiereis: Travel Apart Together Sri Lanka

Beleef Sri Lanka

Beleef Sri Lanka

Deze bijzondere familiereis onderneem je met je eigen gezin als onderdeel van een groep en laat je kennismaken met het hart van Sri Lanka.

Een uniek concept waarbij jij met je gezin 20 dagen met een eigen auto en privé chauffeur door Sri Lanka reist. En ook, wanneer jij daarvoor kiest, samen met andere families mooie dingen beleeft. Leuk voor jou en ook voor je tiener kinderen. Gezelligheid met de groep in hotels en bij excursies en veel vrijheid doordat je reist met een eigen auto met privé chauffeur.

Met elkaar optrekken zonder verplichtingen. Zo pak je met zijn allen de trein door de theeplantages en maak je een mooie trekking. Er is genoeg ruimte om alleen met je gezin uitstapjes te maken of ergens te gaan eten.

De reis is met zorg samengesteld. Een gevarieerd programma, goede hotels en onderweg genoeg te zien en te beleven. Ook reist jullie ervaren lokale Engelssprekende gids mee. Deze geeft informatie en kan ook allerlei zaken ter plekke voor je regelen.

Je bezoekt tropische stranden, wilde olifanten in een cultuur waar oost en west samenkomen. De reis organiseren we exclusief voor ouders met ondernemende tieners.

Link naar exposant http://expomatch.vakantiebeurs.nl/exhibitor/79007
Standnummer: 04.D074