Griekenland: Waar jij de hele jaar door vakantie kan vieren!

Naast de belangrijke pijlers, de zon, de zee en de bijzondere natuurlijke omgeving, de activiteiten zoals de culturele toerisme, zeiltoerisme, duiktoerisme, wandeltoerisme, mountainbiken, maar ook skiën in de winter, wellness, medisch toerisme, en MICE toerisme, kunnen de hele jaar door in Griekenland worden aangeboden.
Het Fietstoerisme verdiend speciale aandacht hiermee en Griekenland biedt het ideaal terrein om deze activiteit te ervaren in een afwisselend mooi natuurlijke omgeving.
De bezoekers kunnen de hele jaar door van de enorme verscheidenheid van de Griekse keuken genieten, die gebaseerd is op pure natuurlijke lokale ingrediënten.

Dankzij de campagne ILoveGriekenland.nl, dat het Grieks Verkeersbureau heeft gegenereerd om bekende bloggers en media vertegenwoordigers het podium te bieden om 100 Griekse bestemmingen te bezoeken, is de aandacht naar onbekende bij het brede publiek Griekse bestemmingen ook toegenomen.
De bloggers/influencers delen hun reiservaringen in de special gecreëerde digitale platform, de ILoveGriekenland.nl, waardoor het publiek de gelegenheid krijgt om de mooiste ongerepte bestemmingen te leren kennen en reisinspiratie op te doen voor hun volgende reis naar Griekenland.


Link naar exposant http://expomatch.vakantiebeurs.nl/exhibitor/79274
Standnummer: 07.B010