KLM Health Services op de Vakantiebeurs 2018

Met deelname aan de beurs wil KLM Health Services de bewustwording van veilig en gezond reizen vergroten.

Een groot deel van de vakantiegangers en zakelijke reizigers is onbekend met mogelijke risico’s en veelvoorkomende infectieziekten in populaire vakantielanden of zakelijke bestemmingen. Zij nemen geen of onvoldoende voorzorgsmaatregelen om hun gezondheid tijdens en na hun reis te behouden. KLM Health Services geeft tijdens de beurs uitleg over goede reisvoorbereiding per land en het belang van verplichte en aanbevolen vaccinaties.

NL Reist Plein
Reizen is leuk en nog leuker met een goede reisvoorbereiding. Om het voor de reiziger gemakkelijk te maken hebben verschillende partijen op de Vakantiebeurs de handen in een geslagen. Bij vragen over inentingen, reispapieren, visa en verzekeringen kan men terecht op het NL Reist Plein.

Beursconcept
Tijdens de Vakantiebeurs krijgt de bezoeker bij KLM Health Services de kans zich te informeren over de gezondheidsrisico’s met behulp van een interactieve quiz én ontvangt een gratis flesje handreinigingsgel voor op reis. Ook maakt KLM Health Services deel uit van de kidsroute.

Vakantiebeurs 2018
De Vakantiebeurs vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht en is geopend voor publiek van 10 tot en met 14 januari 2018. KLM Health Services is te vinden op het NL reist Plein in hal 8 stand nummer E16.

Vakantiebeursaanbieding
Bij aankoop van reisartikelen in de nieuwe webshop van KLM Health Services 5 euro korting!

Kortingscode: vakkhs2018

Actievoorwaarden:

– Geldig in de maanden januari en februari
– Bij een minimale besteding van 10 euro, inclusief verzendkosten
– Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en/of acties
– Korting geldt eenmalig persoon en per e-mailadres
– Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt

Link naar exposant http://expomatch.vakantiebeurs.nl/exhibitor/79277
Standnummer: 08.E016