NIEUW West Adventures nu ook in Nederland

West Adventures is een reisorganisatie die gevestigd is in Langley, BC, Canada.
Sinds enkele jaren werken wij aan een concept op het gebied van kleinschalige groepsreizen door Noord en Latijns Amerika.
Ons concept is een combinatie van Luxe en avontuur in de natuur, zodat u kennis kunt maken met alle aspecten van deze prachtige delen van de wereld.
Omdat de reizen bijna volledig in eigen beheer zijn en met een max van 16 personen per reis kunnen wij ervoor zorgen dat u volledig kunt genieten van alles wat u te zien krijgt tijdens onze reizen. De reizen worden altijd begeleid door 1 gids en een chauffeur die ook opgeleid is als gids dus er is altijd iemand aanwezig die uw vragen kunnen beantwoorden. Er word tijdens de reizen op allerlei manieren gewerkt aan het groepsgevoel zodat het voor iedereen een onvergetelijke reis zal zijn. Graag willen wij u tijdens de vakantiebeurs nog veel meer laten zien en horen over onze organisatie en u net zo enthousiast maken over onze reizen als alle andere mensen die u al voorgingen dus ik nodig u graag uit om ons te bezoeken op de beurs bij stand op01 in hal 3.

Link naar exposant http://expomatch.vakantiebeurs.nl/exhibitor/79199
Standnummer: 03.OP01