Nieuw in 2018: de Zijderoute groepsreis met Mevo Reizen

Nieuw in 2018: de Zijderoute groepsreis met Mevo Reizen

Naast de Transsiberië groepsreizen organiseren wij in september 2018 een bijzondere rondreis langs de Zijderoute van Teheran naar Almaty. De reis voert door Iran, Turkmenistan, Oezbekistan en Kazachstan. Onder begeleiding van een deskundige Nederlandstalige reisbegeleider zal een klein groepje van 10 tot 15 deelnemers in de voetsporen van Marco Polo treden.

Groepsreis Transsiberië Express 2018
Vertrekdata: van mei tot september. Transsiberië én Transmongolië Express inclusief Nederlandstalige reisbegeleiding, visaverzorging, KLM vluchten, uitgebreid excursiepakket en alle transfers.

Groepsreis Zijde Route door Centraal Azië 2018 (nieuw)

Vertrekdata: september 2018
Reis per Zijde Route van Teheran naar Almaty én van Almaty naar Beijing. Deze unieke reis start in de hoofdstad van Iran, Teheran. In drie weken treedt u in de voetsporen van Marco Polo. De reis voert langs beroemde handelssteden als Buchara, Samarkand en Tashkent.

Groepsreis Mongolië, Gobi en Khovsgol 2018 (nieuw)

Vertrekdata: september 2018
Een adembenemende tocht door prachtig uitgestrekt Mongools landschap. U reist per comfortabele 4x4 landcruiser naar de Gobi woestijn en het Khovsgolmeer in Mongolië.
Individuele reizen op maat: treinreizen per Transsiberië Express door Rusland, Mongolië, China. De Lhasa Express naar Tibet, het dak van de wereld. Zijde route reizen naar Centraal Azië en Iran. Diverse rondreizen buiten de gebaande paden naar Kyrgizië, Oezbekistan en Kazachstan. Tochten door het pure Altai gebergte en de Kaukasus.

Visa: De visa voor de diverse landen regelen wij ook. Regelt u liever de visa zelf? Wij kunnen ook alleen de benodigde documenten (o.a. uitnodigingsbrief Rusland) voor u regelen.Link naar exposant http://expomatch.vakantiebeurs.nl/exhibitor/78805
Standnummer: 04.D080