Nieuw in 2018: met de motor door Australië

Vanaf 2018 biedt GoMotorbiking ook Australië aan als motorbestemming, zowel als individuele Fly & Drives en begeleide rondreizen.
 
De reis neemt je met name mee op een Harley-Davidson touring motor langs de kust, maar verdwijnt ook in de 'outback' van Australie op een Triump Tiger of BMW 1200 GS.
 
 
Welkom in de wereld van GoMotorbiking! Met een team van doorgewinterde reisspecialisten en vooral ook specialisten met jarenlange ervaring op het gebied van motorreizen kunnen zij je goed adviseren op basis van deze ervaring. GoMotorbiking spreekt de taal van de motorrijder en de reis is altijd op basis van eigen ervaring, die ze graag met u delen. Het motto: niets moet, alles mag. "Dat gevoel hè, dat je de hemel kunt aanraken. Dat je hart wijd opengaat voor al dat moois om je heen. Jij en je motor, nietig in dat grootse landschap. Dus weet waar je aan begint, want motorrijden zal daarna nooit meer hetzelfde zijn. Maar ik gun het iedereen" "Het is puur, het is extreem, het is bevrijdend. Kop in de wind, de zonsondergang in je ogen, zeezout op je lippen. Nergens weet je zo dat je leeft als op de highways en byways. De elementen, de vergezichten, de onvergetelijke ontmoetingen. Nog nooit kwamen we zonder een verhaal thuis"
 

 
Link naar exposant http://expomatch.vakantiebeurs.nl/exhibitor/79950
 
Standnummer: 03.A059