Nieuwe combinatiereis Bulgarije en Roemenië

Prachtige combinatierondreis Bulgarije - Roemenië

Prachtige combinatierondreis Bulgarije - Roemenië

Wat houdt de reis in?
Tijdens deze 15-daagse groepsrondreis heeft u de unieke kans om kennis te maken met twee prachtige buurlanden: Bulgarije en Roemenië.
Slechts door de Donau gescheiden en op een steenworp afstand van elkaar, geven Bulgarije en Roemenië de indruk veel op elkaar te lijken, maar de werkelijkheid is verrassend anders.
Ontdek het rijke culturele verleden, de verborgen schatten, geniet van de adembenemende natuur, doe mee met bijzondere tradities en laat je verrassen door de verschillen, de contrasten en de overeenkomsten. De reis begint in de Bulgaarse hoofdstad Sofia en brengt u daarna langs alle belangrijke bezienswaardigheden van het land, zoals het indrukwekkende Rila klooster, het natuurpark Pirin, de mooie stad Plovdiv, de cultuur van de Thraciërs en de tsarenstad Veliko Tarnovo.
In het tweede deel van de reis staat Roemenië volledig in de belangstelling. Ook hier beginnen wij met de hoofdstad Boekarest om daarna kennis te maken met de prachtige natuur en de pittoreske middeleeuwse steden van Transsylvani?. Wij bezoeken sprookjesachtige kastelen, maar ook de geboorteplaats van de beroemdste inwoner van het land Graaf Dracula.
Bulgarije en Roemenië wachten om door u ontdekt te worden!

Link naar exposant http://expomatch.vakantiebeurs.nl/exhibitor/79278
Standnummer: 11.C066