Ontdek Isan, het onbekende stuk Thailand

onbekende, unieke sightseeings

onbekende, unieke sightseeings

Geniet van een “avontuurlijke” vakantie in het hart van het ongerepte Isan, een exotische streek in het noordoosten van Thailand met toegang tot historische gebouwen, opzienbarende locaties en schitterende creaties van moeder natuur. Weg van de uitgestippelde routes en uitgekauwde attracties, zonder dat je maar iets aan comfort hoeft in te leveren.
 

 
Resotel Baan Sanook
 
Resotel Baan Sanook is een kleinschalig opgezet resort en combineert met succes traditionele Thaise architectuur met modern comfort, vriendelijke service en uitzonderlijke ontspannings-mogelijkheden in een authentieke gastvrije omgeving. Resotel Baan Sanook onderscheidt zich van anderen door persoonlijke benadering en biedt naast logies ook individuele excursies aan per SUV of scooter.
 

 
Als je jouw vakantie in een warme persoonlijke sfeer in een nette, gezellige en ongedwongen omgeving wilt beleven én authentieke, historische bezienswaardigheden wilt zien die niet op internet zijn terug te vinden, kijk dan eens bij Resotel Baan Sanook!
 

 
Vanzelfsprekend voldoen de kamers en villas aan de eisen van de moderne reiziger. Het is een unieke locatie om deze gevarieerde regio te verkennen met haar natuurlijke schoonheid, adembenemende tempels en verrassende activiteiten en mogelijkheden. Een verblijf bij Resotel Baan Sanook is nimmer lang genoeg.
 
Als je het echte Thailand wil ervaren dan heb je bij Resotel Baan Sanook de juiste plek getroffen!
 

 
Meer informatie
 
De eigenaars zijn Salinee en Robert Merks, een Thai/Nederlands echtpaar welke wonen op het resort en derhalve altijd beschikbaar zijn. Het Resotel is begin 2017 geopend.
 
 
De eigenaars zullen present zijn op de Vakantiebeurs 2018 in Utrecht, Hal 3, stand OP05 (ontdek-plein). Vakantiebeurs is van 10 t/m 14 Januari 2018.
 

 
Link naar exposant http://expomatch.vakantiebeurs.nl/exhibitor/77510
 
Standnummer: 03.OP05