Ontdek het Noorse Hurtigruten met de Virtual Reality Experience "Get ready to Explore"

MS Midnatsol

MS Midnatsol

Wil jij levensecht per postboot langs de unieke Noorse fjordenkust reizen of op expeditie naar één van de bijzondere bestemmingen tussen de Noord - en Zuidpool? Kom dan langs bij de Hurtigruten stand van Norske Noorwegen Reizen!
 
Zie je het al voor je? Ga op expeditie naar het gebied van de ijsberen, poolvossen, walrussen en de middernachtzon. Ervaar de majestueuze fjordenkust en gletsjers van Groenland, IJsland, Spitsbergen en Canada in al hun schoonheid. Op het witte continent Antarctica sta je oog in oog met duizenden enthousiaste pinguïns en kan je per kajak langs enorme ijsbergen peddelen. Beleef de laatste onaangetaste gebieden ter wereld aan boord van de Hurtigruten expeditie schepen.
 

 
Nieuwsgierig naar al dit natuurschoon? Je kunt alvast een voorproefje komen nemen tijdens de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Wil je weten hoe enthousiast de pinguïns op Antarctica je begroeten zodra je voet aan wal zet op het witte continent? Of benieuwd hoe groen en bijzonder het noorderlicht aan je voorbij danst wanneer je op het dek van één van de postboten van Hurtigruten staat?
 
Kom dan langs voor een unieke VR Experience bij de Hurtigruten stand van Norske Noorwegen Reizen op het Cruisepaviljoen in hal 3 (03.E009)
 

 
Link naar exposant http://expomatch.vakantiebeurs.nl/exhibitor/77560
 
Standnummer: 10.C051, 03.E009