Regels visum China verscherpt

Sinds kort zijn regels betreft visumaanvraag naar China verscherpt. Vind hier meer informatie ter voorbereiding van je reis naar China!
 
Vereiste documenten m.b.t. aanvraag visa China
 
- geldig paspoort (minstens half jaar geldig)
 
- pasfoto met gesloten mond op lichte achtergrond
 
- digitaal aanvraagformulier invullen via website Visa Center (www.visaforchina.org)
 
- kopie paspoort partner
 
- identificatie verklaring geldig voor in loondienst. Werkgever moet op A4 bedrijfsbriefpapier voorzien van logo bedrijf schrijven over wie je bent, wat voor werk je doet, sinds wanneer in loondienst, inkomsten en reden van je reis naar China
 
- uitnodigingsbrief van relatie uit China (kopie identiteitskaart voor en achterkant) en voor bedrijven een Chinese uittreksel (bewijs van registratie)
 
- reservering (boeking) van vliegticket en hotel
 

 
Link naar exposant http://expomatch.vakantiebeurs.nl/exhibitor/77453
 
Standnummer: 04.C086