Rondreis Yellowstone & Rocky Mountains

ArizonaPlus organiseert ook in 2018 weer een aantal inspirerende, comfortabele en zeer verzorgde groepsreizen naar de meest spectaculaire staten van de USA: Arizona, Utah en Colorado. Op verzoek van eerdere klanten herhalen ze de rondreis ‘Yellowstone & Rocky Mountains’ in juni 2018. Prachtige reizen die er voor zorgen dat je na terugkomst weer terug wilt naar dit schitterende gebied!
Verdiep je daarom eens in deze 16-daagse rondreis naar o.a. het indrukwekkende Yellowstone National Park in Wyoming. Daarnaaast bezoek je ook de Nationale Parken Grand Teton, Black Canyon of the Gunnison en Rocky Mountain National Park. In South Dakota bezoek je Mount Rushmore. De reis begint en eindigt in Denver, Colorado. Interesse? Kom eens langs!
Deze rondreis is met name geschikt voor deelnemers die graag in groepsverband met volwassenen reizen. Als deelnemer ben je gesteld op goede accommodaties, een goede verzorging en een uitgekiend en ontspannen reisschema met culturele inhoud. Een reisbegeleider reist met je mee van Schiphol tot Schiphol zodat je altijd verzekerd bent van assistentie waar nodig!
 

 
Link naar exposant http://expomatch.vakantiebeurs.nl/exhibitor/79952
 
Standnummer: 03.A067