Thailand buiten de gebaande paden!

Op pad per 4WD SUV

Op pad per 4WD SUV

Grenzend aan Laos, in het noordoosten van Thailand, ligt Isan, een hele regio die grotendeels is verwaarloosd door buitenstaanders.
Het gebied is landelijk Thailand op zijn best met de geprezen Thaise gastvrijheid, cultuur en het heerlijke eten, maar nauwelijks toeristen te zien. Verscholen in de Isan zijn zoveel onbekende, schitterende en unieke bezienswaardigheden dat je je niet kan voorstellen dat dit zolang onopgemerkt is gebleven.

Resotel Baan Sanook, centraal gelegen tussen Sakon Nakhon en Udon Thani, is de perfecte uitvalsbasis om Isan te ontdekken. Het is een charmant toevluchtsoord, gelegen tussen de rijstvelden, doordrongen van de geur van bloemen en het zachte geluid van vogels , zo nu en dan overstemd door de kreet van een Gekko.

Geheel onverwacht in dit deel van Thailand, vindt je een op westerse maatstaven gebasseerd knus resort met comfortabele, luxe en betaalbare kamers of villa's. De kleinschalige opzet gecombineerd met rustige ambiance en persoonlijke benadering, creeert een gemoedelijke sfeer waardoor je een thuis gevoel krijgt gedurende je hele verblijf ...... en zoals anderen voor je al zeiden;een verblijf bij Resotel Baan Sanook is nooit lang genoeg!

De luchthavens in de buurt hebben regelmatige vluchten van en naar Bangkok, Phuket, ChiangMai en veel andere lokale en internationale plaatsen. Alternatief zijn de (slaap)trein of VIP bus. Wij helpen met regelen van juiste vervoer.
Het gebied is een stuk minder bekend dan andere, overvolle goed beschreven plaatsen, echter hier vind je de ongerepte natuur, een prachtig uitzicht en je merkt dat autochtonen verbaasd zijn je te zien terwijl jezelf verbaasd bent om alle verborgen en onbekende schoonheid te zien. Een avontuurlijke ontdekkingstocht, soms primitief, dan weer emotioneel en zelfs vermoeiend, maar wel in de wetenschap dat je s’avonds weer geniet van comfort in ons Resotel.

Bezorgd om deze plekken te vinden of hoe er te geraken? Niet nodig!!! Je gastheer bij Resotel Baan Sanook heeft alle informatie, heeft plekken persoonlijk verkend en neemt je mee naar deze verborgen schatten van Thailand, vaak via avontuurlijke wegen dwars door het verbluffende landschap van de Isan.

Iedereen die Thailand eerder bezocht, weet dat het befaamde “streetfood” het beste eten is dat verkrijgbaar is. Overal in Thailand vindt je karretjes waar dit verkocht wordt......... en raad eens; dit kenmerkende pittige en smakelijke voedsel is afkomstig uit Isan. Hier vindt je no-nonsense restaurants waar locals hun wekelijkse favorieten bestellen. Eeuwenoude, uit Isan afkomstige recepten, zoals de SomTam-papajasalade en alles van eetbare insecten en geroosterde kip tot mango, plakkerige rijst en kokosnootpannenkoekjes is allom verkrijgbaar.
We kunnen diverse restaurants in de omgeving aanbevelen.
Of waarom niet met ons mee-eten? De gastvrouw Salinee is een prima kok en bereidt lekkere Thaise gerechten. Schroom ook niet om de keuken in te stappen om te zien hoe eea bereidt wordt of, beter nog, om mee te helpen......ook weer een unieke en leerzame ervaring.

Nu denk je dat het te mooi is om waar te zijn ?? ........ vertrouw niet alleen ons woord maar vraag het aan onze eerdere gasten, aanwezig gedurende deze vakantiebeurs. Volledig op vrijwillge basis, zonder er op enige manier beter van te worden, zal er elke dag een eerdere gast present zijn, die zijn/haar verhaal en ervaringen vertelt. Wij hebben niets te verbergen dus vraag gerust.

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen op de beursvloer en later wederom in een van de meest natuurlijke, authentieke en nog niet ontdekt gebied van Thailand.

Link naar exposant http://expomatch.vakantiebeurs.nl/exhibitor/77510
Standnummer: 03.OP05