Unieke fotografie-reizen voor iedereen!

Op de meest mooie plaatsen komen wij waar een toerist niet gauw gaat komen

Op de meest mooie plaatsen komen wij waar een toerist niet gauw gaat komen

Wil jij op reis alle tijd hebben om te fotograferen, alles geregeld hebben zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken én niet willen schrikken van onverwachte uitgaven? Denk dan eens aan een fotografie reis met FotoClass. Alles is tot in detail geregeld, inclusief bijeenkomsten vooraf en nadien.
 
FotoClass is uniek in zijn reizen en daar zijn zij best trots op! Op unieke lokatie's in de wereld biedt FotoClass fotografie reizen aan. In samenwerking met gerenommeerde reisorganisaties ontdek je de waanzinnigste plekjes op aarde.
 

 
Kan ik wel goed genoeg fotograferen om mee te gaan op reis?
 
Natuurlijk wel, en daar helpen ze je mee. FotoClass is er juist om iedereen de kans te geven om mee te gaan op deze fotoreizen. Daarom gaan er altijd 2 instructeurs/professionele fotografen mee!
 

 
Is alles compleet verzorgd op deze reizen?
 
Ja! FotoClass werkt samen met gerenomeerde reisorganisaties die in hun gebied ontzettend gespecialiseerd zijn en alle kennis van zaken hebben. Alles erop en eraan en onder voorwaarden van ANVR/ SGR of GGTO - zoals het hoort.
 

 
Zijn FotoClass Fotoreizen voor iedereen geschikt?
 
Of je nu geoefend bent of niet: zij helpen je! Je gaat samen met 2 instructeurs in kleine groepen op pad en alles is verzorgd.
 
Kan mijn niet fotograferende partner ook mee?
Natuurlijk mag hij/zij mee. Ook voor hun is het een reisbeleving en ervaring die je elders niet meemaakt!
 

 
Kijk op je gemak bij de reis van je keuze maar twijfel nooit te lang: VOL = VOL!
 

 
Link naar exposant http://expomatch.vakantiebeurs.nl/exhibitor/81003
 
Standnummer: 09.FOTO