West Adventures nu ook in Nederland!

West Adventures is een reisorganisatie die gevestigd is in Langley, Canada. Sinds enkele jaren werken ze aan een concept op het gebied van kleinschalige groepsreizen door Noord en Latijns Amerika.
 
 
Het concept is een combinatie van luxe en avontuur in de natuur, zodat je kennis kunt maken met alle aspecten van deze prachtige delen van de wereld. Omdat de reizen bijna volledig in eigen beheer zijn met een maximum van 16 personen per reis, kunnen ze ervoor zorgen dat je volledig kunt genieten van alles wat je te zien krijgt tijdens deze reizen!
 
De reizen worden altijd begeleid door een gids en een chauffeur (evens opgeleid als gids) dus er is altijd iemand aanwezig die je vragen kan beantwoorden! Er wordt tijdens de reizen op allerlei manieren gewerkt aan het groepsgevoel zodat het voor iedereen een onvergetelijke reis zal zijn. Graag wil West Adventures je tijdens de vakantiebeurs nog veel meer laten zien en horen over de organisatie en je net zo enthousiast maken over deze reizen als alle andere mensen die je al voor gingen!
 

 
Link naar exposant http://expomatch.vakantiebeurs.nl/exhibitor/79199
 
Standnummer: 03.OP01