Zoover tipt: trendy kindvriendelijke bestemmingen in 2018

Zoover ontvangt dagelijks honderden reviews over de mooiste, leukste, beste en gezelligste plekken op aarde. De volgende kindvriendelijke vakantiebestemmingen kunnen volgens de reviewers wel eens héél groot gaan worden in 2018.

1. Kindvriendelijk kamperen in Ligurië

De pizza’s en topsights in Toscane, de heerlijke zandstranden van Puglia… Italië is en blijft één van onze favoriete kindvriendelijke bestemmingen. Waar je moet zijn deze zomer? We zien de laatste tijd verdacht veel vrolijke reviews uit de noordelijke kustregio Ligurië. Prima te doen met de auto, veel schattige dorpjes, goed zwemwater en leuke attracties: Ligurië heeft alles in huis om één van de meest kindvriendelijke bestemmingen van 2018 te worden!

Alvast kijken waar jullie sleurhut komt te staan deze zomer? Check Zoover’s selectie van de beste kindvriendelijke campings in Ligurië.

Zoover - Kinderbestemming - Vakantiebeurs

2. Naar de verre zon op kindvriendelijk Bali

Bali bewijst dat kindvriendelijke bestemmingen OOK heerlijk exotisch kunnen zijn. Terwijl jij onbezorgd geniet van de Balinese zon en de spotgoedkope cocktails, kunnen  je kinderen eindeloos zandkastelen bouwen op parelwitte zandstranden. Ook de zwemparadijzen, tropische dierentuinen en kindvriendelijke resorts op Bali krijgen goede reviews. Volgens Zoover reviewers zijn onder andere het Bali Dynasty Resort en Hotel Nusa Dua Beach absolute aanraders met kinderen.

Nieuwsgierig geworden? Check ook Zoover’s TO DO lijst voor een avontuurlijke familievakantie op Bali

Zoover - Kinderbestemming - Vakantiebeurs

3. Kindvriendelijk stedentrippen in Scandinavië

Op de één of andere manier hebben ze het helemaal begrepen in Scandinavië. Dat je als ouder ook af en toe uitgebreid wilt shoppen in trendy boetiekjes en mooie designwinkels. Dat je tijdens je vakantie soms wat anders wilt zien dan zwemparadijzen en vakantieparken. In Scandinavië weten ze: kindvriendelijk citytrips bestaan. Het geheim? Je bouwt gewoon een pretpark midden in de stad! Stockholm’s pretpark Skansen, Kopenhagen’s Tivoli, de achtbanen van Helsinki: allemaal zijn ze perfect te combineren met een dagje Scandinavisch shoppen en sightseeën. Het maakt de steden tot absolute topbestemmingen voor een stedentrip met kinderen.

Laat een review achter op Zoover en tip ook jouw favoriete kindvriendelijke bestemmingen!