Outfreeca

Heb je al wel eens gehoord van Outfreeca? Een bijzonder en recent ontdekt continent dat je kon bezoeken tijdens de Vakantiebeurs. Outfreeca heeft een prachtige afwisselende natuur, waar je kunt zijn wie je wil en waar van alles te ontdekken is.

Wandelen, ontspannen, fietsen, suppen, bergbeklimmen, abseilen en tokkelen van een uitkijktoren; het kon allemaal in Outfreeca! Je vond er ook nog eens allerlei informatie over avontuurlijke kampeerbestemmingen, de nieuwste caravans, campers, vouwwagens en tenten. Hou jij van het buitenleven? Van actieve vakanties? En sta je altijd open voor nieuwe en verrassende bestemmingen; dan kon je Outfreeca niet overslaan!

Wat kon je allemaal doen in Outfreeca?

Uitkijktoren - Outfreeca - VakantiebeursTokkelen en abseilen van de Uitkijktoren

Voor een uitzicht over heel Outfreeca ging je naar de Uitkijktoren. Vanuit hier zag je alles wat Outfreeca bijzonder maakt. Was je op zoek naar avontuur? Dan kon je naar beneden tokkelen of abseilen. Durfde jij het aan? Lees verder voor meer info.

Fietsparcours - Outfreeca - VakantiebeursFietsparcours

Wij Nederlanders fietsen graag, in eigen land, maar ook als we op Vakantie zijn in het buitenland. Een fietsparcours in Outfreeca mocht dan ook niet ontbreken. Je kon de nieuwste fietsen van Fietsenwinkel.nl testen. Lees verder.

Filmtheater - Outfreeca - VakantiebeursOutfreeca Cinema

Had je zin om even bij te komen, te ontspannen en te relaxen? Dan kon je een pitstop maken bij Outfreeca Cinema; de plek om even op te laden. Je bekeek er de gaafste outdoorfilms.

Marshmallows - Outfreeca - VakantiebeursMarshmallows roosteren

Outfreeca was natuurlijk ook onderdeel van de Culinaire Route. Je kwam hier om boven een kampvuurtje marshmallows te roosteren.

Suppen - Outfreeca - VakantiebeursSuppen!

Geen continent zonder water, zo ook Outfreeca niet. En omdat Outfreeca voor actieve buiten vakanties staat, vond je een enorme waterbak in de hal. Suppen en kanoën op het water midden in Outfreeca. Check het programma.

Tipi - Outfreeca - VakantiebeursCheck de tipi!

Verspreid door Outfreeca vond je acht felgekleurde tipitenten. Op iedere tipitent stond een code die kon corresponderen met een code op het reisgidsje dat je bij de ingang kreeg. Was jij in het bezit van een winnende code en ben je naar huis gegaan met een gave prijs? Kijk hier voor meer info.

Chalets en safaritenten in OutfreecaLuxe kamperen

In Outfreeca vond je alles voor een heerlijke kampeervakantie; van avontuurlijk kamperen tot in alle luxe genieten van glamperen. Wil jij hier meer over weten? Lees verder.

Outfreecan Roast - VakantiebeursOutfreecan Roast

Het was goed toeven in Outfreeca. De sfeer was er ontspannen en relaxed, eigenlijk net alsof je al op vakantie bent. De mensen zijn er aardig en het eten is goed. Wat er zoal op het menu van de Outfreecan Roast stond?

Outfreecaans - VakantiebeursOutfreecaans

Een eigen continent heeft een eigen taal; zo ook Outfreeca! Kijk verder voor hoe en wat in het Outfreecaans! Boela Boela.

Sretan Wolf Holidays - VakantiebeursHoutbewerken bij Sretan Wolf Holidays

Schrijven met vuur bij Sretan Wolf Holidays, een mooie camping uit Kroatië op de grens met Slovenië. Hier wil je meer over weten!

Kamperen - Adria - Outfreeca - VakantiebeursNieuwste kampeertrends

Outfreeca is er voor iedereen die houdt van het buitenleven en kamperen. Je vond er dus ook de laatste kampeertrends en de nieuwste modellen caravans, campers, vouwwagens en(voor- en dak-) tenten. Kijk welke merken er zoal waren.

Jaarbeurs 100 jaar - Vakantiebeurs100 jaar Jaarbeurs

Jaarbeurs bestaat 100 jaar en dat vierden wij met jou! Heb jij een van de gouden enveloppen gevonden?Kijk hier.


Wil je nog even terugkijken hoe mooi en leuk Outfreeca was?

Klik hier om de foto's te bekijken   »