Fietsparcours - Kom proef rijden en maak kans op een e-bike

Kom tijdens de Vakantiebeurs naar het Outfreeca testparcours van Fietsenwinkel.nl. Maak een super snelle rit op de e-bikes van Fietsenwinkel.nl en ervaar zo het gemak van fietsen met een duwtje in de rug. Je maakt bij de stand en het testparcours van Fietsenwinkel.nl ook nog kans op een Gazelle e-bike!

Fietsparcours - Outfreeca - Vakantiebeurs

De grootste fietsenwinkel van Nederland
Een fiets kopen bij Fietsenwinkel.nl doe je makkelijk vanuit je luie stoel. Ontvang je nieuwe fiets rijklaar thuis of haal je fiets op bij een van hun winkels of afhaalpunten. En voor service en onderhoud kun je gewoon in de buurt terecht bij een van de ruim 160 servicepunten, of laat een mobiele monteur langskomen. Ze zien je graag bij het testparcours voor een testrit op de test e-bikes.

Ben je een sportieve fietser dan vind je het vast leuk om te horen dat professioneel trialrider Patrick Smit naar Outfreeca komt. Hij geeft meerdere keren per dag een trialshow. We beloven je een verbazingwekkende en spannende demonstratie. Op woensdag, donderdag, zaterdag en zondag beginnen de shows om 11.00 uur, 13.30 uur en 16.00 uur. Op vrijdag zijn er vier shows om 11.00 uur, 13.30 uur, 16.00 uur en 18.30 uur.