Contact

Adres

Jaarbeurs 
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

De Jaarbeurs in Utrecht ligt heel centraal in het hart van Nederland. Diverse snelwegen én talloze spoorlijnen komen samen in en bij Utrecht. De Vakantiebeurs is dan ook makkelijk te bereiken.

Vanwege de verwachte drukte willen we iedereen aanraden om te reizen door middel van het openbaar vervoer of gebruik te maken van een Park & Ride in de omgeving van Utrecht. Zo voorkom je dat je lang in de file staat rondom de Jaarbeurs.

Per openbaar vervoer / trein

De trein is de meest makkelijke manier om naar Jaarbeurs Utrecht te komen. Jaarbeurs Utrecht ligt namelijk pal naast het Centraal Station. Utrecht CS is het meest centraal gelegen station van Nederland met minimaal elk half uur sneltreinverbindingen uit zes richtingen.

Plan je route met het openbaar vervoer »

Park & Ride

Een combinatie van auto en openbaar vervoer is heel goed mogelijk. In de omgeving van Utrecht zijn namelijk diverse stations met een Park & Ride voorziening.

Vind een gemakkelijke P+R »

Per auto

Utrecht is eigenlijk de spin in het Nederlandse wegennetwerk. Jaarbeurs Utrecht staat bovendien al op de ring van Utrecht goed aangegeven. Deze borden leiden je naar de ruime parkeergelegenheid rondom de Jaarbeurs.

Reis je met een navigatiesysteem, dan vul je Jaarbeursplein in.

NB: Utrecht werkt aan verbetering van de bereikbaarheid van de stad en het centrum. Dit gaat gepaard met omvangrijke werkzaamheden. Veel navigatiesystemen zijn niet up-to-date, aangezien de situatie maandelijks kan veranderen. Houdt daarom vanaf de ring van Utrecht de borden 'Jaarbeurs' aan.

Contactinformatie

Heeft u na het bezoeken van deze site nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 18.00 uur. In de weekenden voorafgaande aan de beurs zijn wij telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 12.30 uur. In het weekend dat de beurs plaatsvindt (14 en 15 januari 2017) kun je ons telefonisch bereiken van 8.00 tot 18.00 uur.

Je kunt je vraag ook mailen naar info@jaarbeurs.nl. Je ontvangt dan binnen één werkdag een reactie.

T: 030 - 295 5911
E: info@jaarbeurs.nl