Geef je nu op voor de Travel Tomorrow MeetUp - Startups Pitch & Grow

Heb je een goed idee voor de reisbranche en ben je nog op zoek naar een investeerder of businesspartner? Meld je dan voor 1 januari aan en maak kans om je plan te pitchen op de vakdag van de Vakantiebeurs voor investeerders uit de reiswereld.

De ANVR, de Vakantiebeurs en Emerce slaan de handen ineen, om met hun uitgebreide netwerk in reizen, startups de kans te bieden om zich te presenteren en profileren in de reiswereld.
Tijdens de Vakantievakbeurs krijgen 5 startups in reizen de kans om op een Dragons' Den achtige manier, 3 investeerders en een publiek van ca. 100 vakmensen, ervan te overtuigen dat hun idee levensvatbaar is. Iedere startup krijgt 3 minuten de tijd om te pitchen, waarna er 5 minuten vragen gesteld kunnen worden. Als de ideeën echt goed zijn, kan het zijn dat een of meerdere jury-leden op persoonlijke voorkeur investeren met geld, kennis of netwerk in een (of meerdere) start-ups.

Wat kan je winnen?
Ieder idee maakt kans op een investering in geld of kennis door een van de 3 grote ondernemers in de jury. Daarnaast zitten er ook ruim 100 vakmensen in het publiek. Wellicht zitten daar ook 'verborgen' investeerders tussen…

Naast een jury prijs, wint 1 van de 5 startups de publieksprijs. Het idee met de meeste stemmen wint een stand op de Vakantiebeurs, een interview in de ANVR View en media-aandacht via Emerce! Meteen een vliegende start dus!

Wat moet je doen?
Heb jij een goed idee waar ondernemers in reizen of reizigers om zitten te springen? Ben je op zoek naar een investeerder of businesspartner? Kan je op 9 januari 2018 tussen 12 en 15 uur in Utrecht zijn om te pitchen? Dien dan voor 1 januari je businessplan, door deze te mailen naar Traveltomorrow@anvr.nl . Het idee mag nog in de kinderschoenen staan of maximaal 1,5 jaar gestart zijn.
In de eerste week van januari maken we een selectie uit alle inzendingen van 5 beginnende ondernemers die een presentatie mogen geven van 3 minuten op 9 januari 2018, tijdens de Vakantiebeurs Vakdag, in de jaarbeurs Utrecht, tussen 12 en 15 uur. Het idee blijft eigendom van de startup.
We zien je idee graag zo snel mogelijk tegemoet!