VNU

Mediacontacten

Ben de Jongh / Melanie Ferranti
Persvoorlichting
T: 030 295 2006 / 2202
E: Persvoorlichting

Laat persberichten automatisch naar uw e-mailadres verzenden.
Aanmelden

Veelgestelde vragen door exposanten over Pers  

Volg ons via twitter Volg ons via Twitter
RSS Nieuwsfeed Abonneer u op de RSS nieuwsfeed

Persaccreditatie Vakantiebeurs

Persaccreditatie voor de vakdag van de Vakantiebeurs vindt voorafgaand aan de beurs plaats en is alleen mogelijk via de officiële persuitnodiging van Jaarbeurs.
Uitsluitend journalisten in het bezit van een officiële perskaart (NVJ, Politieperskaart) komen hiervoor in aanmerking.

Ontvangt u onze persberichten dan wordt ook de persoonlijke persuitnodiging automatisch aan u gestuurd. Met de persoonlijke code in deze uitnodiging kunt u zich online accrediteren voor een Vakantiebeurs Persbadge.
Alleen door VNU Exhibitions uitgenodigde journalisten hebben direct toegang tot de Vakantiebeurs (incl. vakdagen) via de Persbadge.

Zonder officiële perskaart is accreditatie uitsluitend mogelijk via een verklaring (op origineel briefpapier) van de hoofdredacteur van het nieuwsmedium waaraan u verbonden bent of waar u als freelancer mee samen werkt. Persbadges worden niet verstrekt aan commerciële medewerkers van uitgeverijen. Hiervoor is een speciale registratie beschikbaar via: www.vakantiebeurs.nl

De Vakantiebeurs Persbadge wordt onder geen enkele voorwaarde per post verzonden, maar is uitsluitend verkrijgbaar door middel van inwisseling van uw e-mailbevestiging bij de Persregistratiebalie in Entree Oost.
De reguliere perskamer in de centrale Entree is hiervoor op de eerste vakdag niet geopend.

Heeft u zich vóór dinsdagochtend 13 januari niet kunnen aanmelden voor uw bezoek aan de beurs, dan kunt u zich melden in de Perskamer in de Centrale Entree Oost.
Alleen met de benodigde bescheiden wordt u geregistreerd als pers en ontvangt u hier uw persbadge.

 

 

Persberichten 2015

 • Inzenden voor Aad Struijs Persprijs uiterlijk 30 september

  26 september, 2014
  Na de grote belangstelling van afgelopen jaar zijn de verwachtingen voor deelname aan de Aad Struijs Persprijs (ASP) 2015 hooggespannen. Deze unieke vakprijs voor de Nederlandstalige reisjournalistiek wordt sinds 2008 jaarlijks in januari uitgereikt tijdens de vakdag van de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Verleden jaar werd een recordaantal reisverhalen, -reportages en -programma’s ingestuurd.

  Lees meer >>

 • Vakantiebeurs vol verrassingen en doe-activiteiten

  24 september, 2014
  Onderdompeling in favoriete bestemming: ‘Je zou zweren dat je er al was’
  Bezoekers van de Vakantiebeurs, van woensdag 14 tot en met zondag 18 januari 2015, doen ideeën op die zij anders niet hadden gekregen. De 45ste editie is een overdekte speurtocht langs zon en zee, cultuur en natuur, avontuur en actie, eenvoudig of exotisch. De Vakantiebeurs 2015 is levensechter dan ooit, zit vol verrassingen en is voor velen ook steeds vaker de eerste dag van de vakantie. Onder het motto ‘Je zou zweren dat je er al was’ kan iedere bezoeker zich al even onderdompelen in de sfeer van een favoriete vakantiebestemming.

  Lees meer >>

 • Wie wint de prijs voor de beste reisjournalistiek

  18 juni, 2014

  De inschrijving voor de Aad Struijs Persprijs 2015 is geopend. Deze prestigieuze vakprijs voor de professionele Nederlandstalige reisjournalistiek wordt uitgereikt tijdens de vakdag van de Vakantiebeurs, op dinsdag 13 januari 2015 in Jaarbeurs. Afgelopen jaar won Toine Heijmans, journalist en schrijver, de ASP voor zijn verhaal in de Volkskrant over een zeilreis langs de Schotse Hybriden.

  Lees meer >>

RSS