VNU

Mediacontacten

Persaccreditatie Vakantiebeurs

Persaccreditatie voor de vakdag van de Vakantiebeurs vindt voorafgaand aan de beurs plaats en is alleen mogelijk via de officiële persuitnodiging van Jaarbeurs.
Uitsluitend journalisten in het bezit van een officiële perskaart (NVJ, Politieperskaart) komen hiervoor in aanmerking.

Ontvangt u onze persberichten dan wordt ook de persoonlijke persuitnodiging automatisch aan u gestuurd. Met de persoonlijke code in deze uitnodiging kunt u zich online accrediteren voor een Vakantiebeurs Persbadge. Alleen door Jaarbeurs uitgenodigde journalisten hebben direct toegang tot de Vakantiebeurs (incl. vakdagen) via de Persbadge.

Zonder officiële perskaart is accreditatie uitsluitend mogelijk via een verklaring (op origineel briefpapier) van de hoofdredacteur van het nieuwsmedium waaraan u verbonden bent of waar u als freelancer mee samen werkt. Persbadges worden niet verstrekt aan commerciële medewerkers van uitgeverijen. Hiervoor is een speciale registratie beschikbaar via: www.vakantiebeurs.nl 

De Vakantiebeurs Persbadge wordt onder geen enkele voorwaarde per post verzonden, maar is uitsluitend verkrijgbaar door middel van inwisseling van uw e-mailbevestiging bij de Persregistratiebalie in Entree Oost.
De reguliere perskamer in de centrale Entree is hiervoor op de eerste vakdag niet geopend.

Persberichten

 • Aad Struijs Persprijs wordt vernieuwd

  4 september, 2015
  De Aad Struijs Persprijs (ASP), de jaarlijkse persprijs voor de Nederlandstalige reisjournalistiek, wordt vernieuwd. Daartoe heeft het bestuur van de ASP recentelijk besloten. In verband hiermee zal de prijs in 2016 eenmalig niet worden uitgereikt.

  Lees meer >>

 • In één dag de wereld over

  12 juni, 2015

  Op Vakantiebeurs doet de reiziger inspiratie en ideeën op

  In één dag de wereld over. Dát is wat de Vakantiebeurs, van woensdag 13 tot en met zondag 17 januari 2016, te bieden heeft. Niet voor niets is het motto ‘Je zou zweren dat je er al was’. Belangrijkste reden voor bezoekers om naar dit evenement te komen is om inspiratie en ideeën op te doen voor de vakantie. Maar ook de voorpret en alvast het aangename vakantiegevoel ervaren is een reden om naar dit evenement te komen. Beleving en inspiratie is wat deze 46ste editie meer dan ooit te bieden heeft.

  Lees meer >>

 • Jaarbeurs Travel presenteert resultaten Travel Technology onderzoek

  21 mei, 2015
  Bijna driekwart reisprofessionals ondervindt obstakels bij keuze en implementatie van technologie

  Editha Hoogenberg, Brand Manager Travel bij Jaarbeurs, presenteerde tijdens Technology Day op 21 mei de resultaten van het Travel Technology onderzoek. Een onderzoek over huidige en toekomstige investeringen in en implementatie van technologie binnen de reisbranche. Het onderzoek is uitgezet onder reisprofessionals die (mede)verantwoordelijk zijn voor aankopen en implementatie van technologie en die werken bij touroperators, verkeersbureaus, accommodatieverschaffers, vervoerders en automatiseerders.

  Lees meer >>

 • Slotbericht: Vakantieseizoen 2015 met een knal ingeluid op Vakantiebeurs

  18 januari, 2015
  Nederlanders kwamen wederom massaal naar de 45ste editie van de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht, om inspiratie op te doen en zich alvast te wanen op de vakantiebestemming. “En, er waren nog meer deelnemers dan vorige editie dus nog meer keuze voor de bezoeker”, aldus Editha Hoogenberg, Marktmanager Travel bij de Jaarbeurs.” Minister Koenders riep bij de opening van de beurs de vakantieganger op om alert te zijn maar niet te overdrijven. “Wees bewust van de risico’s maar ga niet onnodig alle risico’s vermijden.” De Vakantiebeurs vond plaats van 13 tot en met 18 januari 2015.

  Lees meer >>

RSS