OPTIMIST ON TOUR

Maak gratis kennis met zeilen!

Het zal misschien niet gaan stormen in de Jaarbeurs in januari, maar een stevig briesje zal er wel staan in de hal van Nederland Waterland, dat de naam dit jaar meer dan waar maakt. Er wordt namelijk een soort binnenbad aangelegd waar kinderen kunnen leren zeilen, kanoën en suppen. Sportieve kleren vereist en misschien voor de zekerheid een extra, droog setje.

EEN STEVIG BRIESJE

Zeilen, kanoën en suppen

De zeilplas op de Vakantiebeurs is een initiatief van het Watersportverbond. Onder de naam Optimist on Tour wil het kinderen enthousiast maken voor de watersport door hen de eerste beginselen van het zeilen bij te brengen. “Via Optimist on Tour wil het Watersportverbond kinderen op een laagdrempelige manier laten ervaren hoe leuk de watersport is. Na hun eerste meters op het water zien we kinderen altijd blij uit hun boot stappen. Na deelname aan Optimist on Tour is de vervolgstap naar een aangesloten vereniging of zeilschool klein: ze kunnen hier gratis een proefles volgen. Zo maken we een nieuwe generatie enthousiast voor de watersport!”, vertelt de eveneens enthousiaste hoofdinstructrice Ilse Köpping.

Zeker zijn van jouw vaart?

Aanmelden

Als je zeker wil zijn van een plekje kun je je binnenkort aanmelden voor een zeilclinic op De Vakantiebeurs. Houd ook onze Facebook pagina in de gaten voor updates.

Let op: Voor deelname aan de activiteiten op het water moet je in het bezit zijn van minimaal zwemdiploma A.

blijf op de hoogte

Ja, stuur me de nieuwsbrief

Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt.