OPTIMIST ON TOUR

Maak gratis kennis met zeilen!

In januari staat er een stevig briesje in de hal van Nederland Waterland. De naam van de hal nemen we dit jaar erg letterlijk: we leggen een binnenbad aan waar kinderen kunnen leren zeilen, kanoën en suppen. Sportieve kleren zijn vereist en misschien voor de zekerheid een extra, droog setje.

optimist on tour
EEN STEVIG BRIESJE

Zeilen, kanoën en suppen

De zeilplas op de Vakantiebeurs is een initiatief van het Watersportverbond. Onder de naam Optimist on Tour wil het Watersportverbond kinderen enthousiast maken voor de watersport door ze de beginselen van het zeilen bij te brengen. “Via Optimist on Tour wil het Watersportverbond kinderen op een laagdrempelige manier laten ervaren hoe leuk de watersport is. Na de eerste meters op het water zien we kinderen altijd blij uit hun boot stappen. Na deelname aan Optimist on Tour is de vervolgstap naar een aangesloten vereniging of zeilschool klein: ze kunnen hier gratis een proefles volgen. Zo maken we een nieuwe generatie enthousiast voor watersport!”, vertelt de even enthousiaste hoofdinstructrice Ilse Köpping.

Zeker zijn van jouw vaart?

Aanmelden

Als je zeker wil zijn van een plekje kun je je nu al aanmelden voor een zeilclinic op de Vakantiebeurs.

Let op: Voor deelname aan de activiteiten op het water moet je minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma A.

blijf op de hoogte

Ja, stuur me de nieuwsbrief

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Vakantiebeurs nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

    Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt. Die wil je echt niet missen!

    Tickets