Activiteiten & Entertainment

virtual_reality

Activiteiten

Er valt weer van alles te doen tijdens onze jubileumeditie! Je kunt werken aan je personal record selfies maken en je nieuwe favoriete recept ontdekken met een kookworkshop. Of ben jij een echte avonturier en neem je een proefduik in de duiktank? Ook door de Grand Canyon raften in een van de 9D Virtual Reality stoelen doe je op de Vakantiebeurs.

entertainment

Entertainment

Bij de Vakantiebeurs Kids Club verzorgt ons animatieteam dagelijks een leuk programma met o.a. meets-and-greets met bekende mascottes. Kom naar het Experience Theater voor entertainment van over de hele wereld zoals douanehondenshows en spectaculaire films. Tijdens de dagelijkse Afrika Sundowner bruist het van de Afrikaanse zang en dans.

eten-en-drinken

Eten & drinken

Een dag op de Vakantiebeurs is natuurlijk niet compleet zonder die échte Italiaanse cappuccino op het Bella Italia Terras, streetfood van het Aziatisch Terras of de apfelstrudel van de Oostenrijkse bierstube. Geniet ondertussen op de verschillende pleinen en terrassen volop van entertainment zoals een Italiaans straattheater of Kungfu dans. Eet smakelijk!

blijf op de hoogte

Ja, stuur me de nieuwsbrief

Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt.

onze exposanten

Deze experts zijn er voor jou!

Tickets