Header background image
estimated time of arrival

Date & time

Minder dan 1001 nachten slapen. De volgende editie van de Vakantiebeurs vindt plaats van 16 tot en met 19 januari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Donderdag 16 januari

10.00 – 17.30 uur

Vrijdag 17 januari

10.00 – 17.30 uur

Zaterdag 18 januari

10.00 – 20.00 uur

Zondag 19 januari

10.00 – 17.30 uur

* Ook dit jaar is de Vakantiebeurs op zaterdag to 20.00 uur geopend

Op weg naar uw vakantiebestemming

Bereikbaarheid

De vakantiebeurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Met de trein en auto is Jaarbeurs gemakkelijk bereikbaar.

Vanwege de verwachte drukte raden we iedereen aan om te reizen met het openbaar vervoer of gebruik te maken van een Park & Ride in de omgeving van Utrecht. Zo voorkom je dat je in een file rondom Jaarbeurs terecht komt.

Let op: de gemeente Utrecht werkt aan de aanleg van de busbaan Transwijk. Dit betekent dat de toegangswegen naar Jaarbeurs beperkt of drukker dan normaal zijn. Kom je met de auto, dan kan dit voor een langere reistijd zorgen.

NS spoordeelwinkel

Met het OV

De trein is een aantrekkelijke manier om naar Jaarbeurs Utrecht te komen. De Vakantiebeurs ligt op minder dan 5 minuten loopafstand van het Centraal Station (kies uitgang Jaarbeurs). Via de NS Spoordeelwinkel koop je vanaf 1 november een combi-ticket. De ideale manier om voordelig met de trein de Vakantiebeurs te bezoeken.

Een paar tips

Park & Ride

Wil je met de auto komen, de wegwerkzaamheden in de stad ontwijken en graag voordelig parkeren? Een paar tips:

Parking Westrave: parkeer voor slechts €5,- de hele dag op parking Westraven (aan de A12 – Ring Utrecht). Vanaf hier stap je gemakkelijk in de sneltram (of bus) die rechtstreeks naar de Jaarbeurs rijdt (max. 4 personen). Zeker de moeite waard.

P+R: in de omgeving van Utrecht zijn diverse stations met een Park & Ride voorziening. Vind een gemakkelijke P+R.

Parkeren bij Jaarbeurs

Met de auto

Wil je met de auto tot de voordeur van het complex rijden, dan kan je dat uiteraard ook. Jaarbeurs Utrecht staat op de ring van Utrecht goed aangegeven. De borden leiden je naar de ruime parkeergelegenheid rondom Jaarbeurs. Een dagkaart op P1, P2, P3 of P4 kost €20,- per dag.

Let op: Utrecht werkt aan verbetering van de bereikbaarheid van de stad en het centrum. Dit gaat gepaard met werkzaamheden. Veel navigatiesystemen zijn niet up-to-date. Houd daarom vanaf de ring Utrecht de borden ‘Jaarbeurs’ aan.

P1, Jaarbeurs Utrecht

P2, Jaarbeurs Utrecht

P3, Jaarbeurs Utrecht

P4, Jaarbeurs Utrecht

Laat je informeren en inspireren

Meer praktische info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Plattegrond

 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

LEES MEER

Programma

 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

LEES MEER

Deelnemers

 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

LEES MEER

Registreren
Tickets