EIndeloos beleven

Shows, optredens, dans & zang

Hier lees je wat er tijdens de Vakantiebeurs 2020 zoal te beleven viel.

Je kunt op de Vakantiebeurs de hele dag door entertainment vinden. Van douanehondenshows tot tango workshops en een traditionele drakendans. Ook plaatsen we een festivaltent waar grote Nederlandse artiesten komen optreden!

We plaatsen op deze pagina regelmatig updates en zodra het programma definitief is ook de exacte tijden.

Hal 7 en hal 8

Zuid Europa & Mediterrane bestemmingen

ANWB Kamperen aan de Kust Terras
Op het Kamperen aan de Kust Terras van de ANWB geniet je van muzikaal Nederlands entertainment en het ANWB theater. Op het terras gelden ook de ANWB vouchers.

Mediterraans Terras
Hier kun je je op-en-top vermaken met het authentieke Italiaans straattheater en er zijn de hele dag workshops in het kooktheater.

Elin Grieks Terras
Waan je op een Grieks terras met de hele dag door gezellige Griekse livemuziek

Vakantiebeurs Kids Club
Het animatieteam verzorgt dagelijks een afwisselend programma in hal 8; knutselen, spelletjes, minidisco, film kijken en wegdromen in de voorleeshoek. Op zaterdag en zondag kun je je favoriete vakantie mascottes ontmoeten tijdens de meet-and-greets. Of loop mee met de heuse Mascotte Parade over de Vakantiebeurs!

Hal 9 en hal 10

Centraal- & West-Europa

Oostenrijkse Bierstube
Gezellig Oostenrijkse entertainment in hal 9 en vanaf 16:00 uur après-ski!
Tot 11:00 uur koffie & échte Oostenrijkse apfelstrudel voor slechts € 5,-!

apfelstrudel

Hal 11 en hal 12

Verre Bestemmingen

USA café
Het USA café in hal 11 is geïnspireerd op de zuidelijke muzikale staten met livemuziek van singer-songwriters.

Caribbean Village
In hal 11 vind je hier een kleurrijk feestje met een complete sambaband en salsadanseressen

Down Under Terras
Dit terras in hal 12 is ingericht in de sfeer van een Australisch vissersplaatsje. Maori en Pacific dansers vertonen er regelmatig hun kunsten.

Aziatisch Terras
Je houdt er van of je houdt er niet van….maar we beloven een en al gezelligheid met karaoke op het Aziatisch Terras in hal 12! De karaoke vindt plaats bij het (afgesloten) koffiebarretje van het terras.

Afrika Terras
In hal 12 kom je echt in Afrikaanse sferen! Je kijkt je ogen uit tijdens de bruisende dagelijkse Sundowner met Afrikaanse zang en dans.

Experience Theater
Hier vind je entertainment van over de hele wereld! Zoals cameraworkshops, douanehonden shows, tangoworkshops en films. Op zondagmiddag wordt hier ook de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards uitgereikt na een spectaculair optreden van een bekende Nederlandse artiest.

Wonderful Indonesia Terras
Een primeur op de Vakantiebeurs, het Wonderful Indonesia Terras van Ron (Blaauw) Gastrobar  in hal 12! Liefhebbers kunnen hun geluk niet op met echte Balinese specialiteiten zoals nasi goreng, saté en gado-gado. Loopt het water je al in de mond?

Artiesten in de Festivaltent: wij vieren feest!

Onze vijftigste verjaardag gaat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij….speciaal voor deze jubileumeditie plaatsen we een festivaltent tussen hal 12 en hal 7 waar Nederlandse artiesten, de Broadway Coverband en Piano & Co komen optreden. Er zijn dansvoorstellingen van o.a. Spanje , Sri Lanka en Portugal. Op zaterdag kun je je dansmoves oefenen met de 100% NL Drive-in show. Het feestje staat ook in het teken van bekende internationale feesten zoals Braziliaans Carnaval, St. Patricks Day en Chinees Nieuwjaar. Je kunt ondertussen proeven van hapjes en drankjes van over de hele wereld. Win mooie prijzen bij de Travel Pubquiz, powered by Travelbags & Ras Al Khaimah. Kom je ook eindeloos genieten?

Het volledige programma is te vinden in het theaterprogramma!

festivaltent
Margretha

Margretha van der Laar op de Vakantiebeurs!

Mis haar optredens niet!

Misschien ken je Margretha van der Laar nog van haar muzikale optreden tijdens de vorige editie van de Vakantiebeurs. Goed nieuws voor al haar fans, want met veel plezier komt de zangeres terug naar het leukste vakantie evenement van het jaar. Dat Margretha er zin in heeft, blijkt uit het toepasselijke nummer dat ze speciaal voor de Vakantiebeurs uitbracht. De titel verraad haar speciale band met de Vakantiebeurs. Met ‘feestje van het jaar’ klinkt een dagje Vakantiebeurs als muziek in de oren.

In 2014 debuteerde Margretha als zangeres met de succesvolle single ‘Het kleine geluk’. Afgelopen jaar heeft ze niet stil gezeten en heeft een aantal nieuwe singles opgenomen en uitgebracht. Ook werkt ze hard aan haar eerste album wat in 2019 uit gaat komen. Zowel gouden oude als “Thuis in Brabant” als haar nieuwste single ‘Geen mens’, komen voorbij tijdens haar dagelijkse optredens op het Kamperen aan de Kust terras.

Margretha is van alle markten thuis. Naast zangeres is de blondine namelijk ook danschoreograaf en coach. Ze begeleid o.a. BN’er in hun poging gezond en fit te worden. Voor vakantiegangers heeft ze een aantal handige tips op een rijtje gezet, waardoor nu iedereen vol energie en zonder stress aan zijn vakantie begint. En dat willen we natuurlijk allemaal!

Zoals Margretha het zelf verwoord belooft de Vakantiebeurs een “mooi feestje” te worden. Zij heeft er in ieder geval heel veel zin in en hoopt dat jij erbij bent. Meezingen is overigens gewoon toegestaan. Let wel, wie beslagen ten ijs wil komen, oefent natuurlijk alvast stiekem voor de spiegel met de clip van ‘feestje van het jaar’.

blijf op de hoogte

Ja, stuur me de nieuwsbrief

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Vakantiebeurs nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

    Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste nieuwtjes, vakantie-inspiratie en de leukste winacties in je inbox hebt.

    Tickets