Onderweg! Tjerk’s mobiele talkshow

Tjerk Ridder is theatermaker, singer-songwriter en schrijver, maar ook: reiziger, verteller en inspirator. De afgelopen jaren maakte hij drie reizen door Europa op een specifieke manier en met een specifiek maatschappelijk thema. Zijn reizen mondden uit in muziektheatervoorstellingen, songs en boeken. Speciaal voor de Vakantiebeurs presenteert Tjerk Ridder de dagelijks talkshow ‘”Onderweg” waarin hij met zijn gasten in gesprek gaat over reizen en avontuur in de breedste zin van het woord.

Donderdag 12 januari:

Mirjam Denneman van ikwilmeerreizen.nl is een traveljunkie en een ideeënmachine. Ze is een paar keer per maand op reis om een stukje wereld te ontdekken. Van een weekendje weg tot een verre reis! Kortom, ze is een bron van informatie over héél véél bestemmingen!

Chef Ramon Brugman kookt tijdens de talkshow vanuit de keuken van de camper (achter onder de klep) diverse kleine gerechten geïnspireerd door verschillende culturen.

Nienke de la Rive Box heeft mede door haar werk als presentatrice voor 3 op Reis al veel van de wereld gezien. Voor het programma is ze o.a. op reis geweest naar bestemmingen als India, Oezbekistan en Jamaica. Maar ze is ook gek op trips dicht bij huis. Europa is dan ook haar favoriete continent, het heeft alles. Ze noemt het ook wel de wereld in het klein.

Vrijdag 13 januari

Arita Baaijens is bioloog, gelauwerd ontdekkingsreizigster en schrijfster van bestsellers. Ze trok ruim vijftien jaar met haar eigen karavaan kamelen door de woestijn, zocht naar Shambhala in Centraal-Azië, omcirkelde als eerste te paard het Altajgebergte in Centraal-Azië. Leefde met jagers in het tropisch regenbos in Papoea-Nieuw-Guinea. In Nederland geeft ze de Noordzee een stem. Zij is lid van de Royal Geographical Society en kreeg internationale erkenning voor haar onderzoek naar betekenis van landschap. Ze ontving de Women of Discovery Humanity Award 2014, Traveler of the Year 2014 Award en de Groeneveldprijs 2020.

Bart Giepmans van railtripping.com heeft als sinds zijn 10e een passie voor treinreizen en motiveert graag mensen om minder te vliegen en meer met de trein te reizen. Ook heeft hij recentelijk een boek uitgebracht over treinreizen: Perron Europa. Een boek vol inspiratie én praktische tips voor een treinreis door Europa. Lange en korte reizen, ver en dichtbij. Slow travel, groen en duurzaam en áltijd een onvergetelijke ervaring!

Chef Ramon Brugman kookt tijdens de talkshow vanuit de keuken van de camper (achter onder de klep) diverse kleine gerechten geïnspireerd door verschillende culturen Laat je inspireren en proef de lekkerste gerechten en snacks!

Zaterdag 14 januari:

Tino Kreijns van Dutch Nomad Couple doet alles uit de doeken over zijn nomade leven en het reizen met een kind. Vrij leven op eigen voorwaarden en locatie onafhankelijk. Tino helpt graag andere mensen om ook deze keuze te maken en te beginnen met de zoektocht naar ultieme vrijheid!

Chef Ramon Brugman kookt tijdens de talkshow vanuit de keuken van de camper (achter onder de klep) eenvoudige gerechten voor onderweg op slechts 2 pitjes! Laat je inspireren en proef de lekkerste gerechten en snacks!

Ontdekkingsreiziger Lien De Ruyck trekt al meer dan tien jaar lang naar alle uithoeken van de wereld naar de meest bijzondere bestemmingen. Ze daagt je uit een avontuurlijk leven te leiden, op zoek te gaan naar ervaringen om het leven te vieren, met respect voor de natuur en de plaatselijke bevolking

Zondag 15 januari:

Frank Westland (eigenaar van Ventje) heeft een passie voor reizen en ondernemen en vertelt over hoe je van je passie je vak kunt maken. Bij Ventje huur jij het ideale camperbusje die zowel praktisch als sfeervol is.

Melanie & Mariëlle Masseurs: deze  twee zussen willen het verschil maken om de duurzame kant van het ‘ Vanlife’ te belichten. Met hun platform ‘Camperhomie’ willen ze de bewuste kampeerder inspireren duurzamer te reizen met tips & tricks voor en door ‘homies’.

Alle vakdag events

No upcoming events for today

Registreren
Tickets