EINDELOOS BELEVEN

Experience Theater

Hier lees je wat er tijdens de Vakantiebeurs 2020 zoal te beleven viel.

In het Experience Theater in hal 11 bieden we een gevarieerd entertainmentprogramma van over de hele wereld. Bekende presentatoren van 3 op Reis vertellen over hun mooiste reiservaringen, beleef wervelende hondenshows, er zijn spannende duikpresentaties van het Duikhuis en luister naar presentaties van bekende influencers. Op Photo Friday volg je hier de Getaway Academy Photo Masterclasses. En in het weekend deelt Overland Family haar tips en komen families als ambassadeurs aan het woord. Op zondagmiddag sluiten we de Vakantiebeurs af met de uitreiking van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards en een optreden van de populaire popster Kaj van der Voort.

Het programma wordt nog dagelijks bijgewerkt en aangevuld en is dus onder voorbehoud van wijzigingen.

Mystery guest onthuld: Eddo Hartmann!

13:55 – 14:55 uur
Op vrijdag geeft niemand minder dan Eddo Hartmann de Masterclass Fotografie in het Experience Theater!

Fotograaf Eddo Hartmann speelt in zijn foto’s van het Noord-Nederlandse landschap op een nogal opvallende manier met licht. Hij geeft hiermee het landschap en de mensen die daar werken of natuuronderzoek doen een extra dimensie. Met zijn fotolampen benadrukt hij bijzondere details. (bron: de Volkskrant)

Van droom tot reis

met kleine kinderen

Met je gezin op reis, wie wil dat nou niet? Vorig jaar hebben Roland en Iris, met hun twee dochters van 4 en 2 jaar, een mooie reis gemaakt. Ze zijn van Amsterdam naar Tokyo gereden. Tijdens hun presentatie in het Experience Theater zullen zij praktische informatie delen en je inspireren met tips en foto’s.

Lees nu hun hele verhaal!

Tickets