Header background image

Asia Travel Tours

logo Asia Travel Tours

Asia Travel Tours, uw reis, onze aandacht!
Wilt u een reis maken naar een van deze landen in Zuidoost Azië?
Wij bieden maat- en groepsreizen aan naar onder andere:
• Thailand
• Laos
• Cambodja
• Vietnam
• Indonesië
• Sri Lanka
• Maleisië
Uw rondreis Zuidoost Azië helemaal op maat gemaakt
Een reis naar een van de landen in Zuidoost Azië is vaak iets wat u al heel lang op uw wensenlijst heeft staan en daarom mag daar zeker extra aandacht aan worden besteed. In persoonlijke gesprekken luisteren we naar uw reiswensen en werken we naar een reisplan die past bij uw reistempo, budget, comfort-eisen en de dingen die u absoluut niet wilt missen.
Over Asia Travel Tours
Onze persoonlijke grote liefde voor dit continent is de mix van hagel witte stranden, mooie snorkel- en duikgebieden, een prachtige natuur, een bijzondere cultuur en hele hartige mensen.
Laksamee, eigenaar Asia Travel Tours, komt oorspronkelijk uit Thailand en dat maakt dat we een speciale binding hebben met de cultuur, de mensen en (uiteraard) het eten. Samen reizen Laksamee en Iwan (eigenaar Asia Travel Tours) al 20 jaar naar Zuidoost Azië en zijn naast Zuidoost Azië-reisspecialist dus ook ervaringsdeskundigen. We delen dus graag onze bijzondere en praktische ervaring door dit deel van de wereld met u.
We willen reizen weer persoonlijker maken. Dat ziet u terug in onze werkwijze maar ook in onze aandacht voor de lokale bevolking. Zo steunen we goede doelen op de bestemming en geloven we in slow travel en werken met lokale partners. U weet dan zeker, dat uw reis ook de lokale economie goed doet.
Verzekering & Veiligheid
Wij werken met erkende lokale touragenten, die de toeristenmarkt van Nederland goed kennen en dus goed op de hoogte zijn van de eisen, bijv. over de accommodaties, van de Nederlandse toerist.
Met ons ga je dus met een veilig en zeker gevoel op pad!
In een aantal van onze reizen bieden wij tegen meerprijs lokale gidsen aan die Nederlands spreken!

https://www.asiatraveltours.nl/

Standnummer: 07.H112


Thailand,

Neem contact op
    Registreren
    Tickets