Header background image

Costa Natura naturisten resort

logo Costa Natura naturisten resort

Costa Natura is Europa’s vriendelijkste familie naturisten resort, gelegen in Andalusië aan de Costa del Sol, het zonnigste deel van Spanje. De ruim 190 appartementen zijn in Moorse stijl gebouwd, elk met een eigen terras en karakter.
Het ontwerp van de Costa Natura weerspiegelt de witte bergdorpjes die men kan vinden in heel Zuid-Spanje en die het resort zijn grote charme geeft. De prachtige, bekroonde tuinen zijn gevuld met mediterrane planten en palmbomen rond de ruime zonneweiden.
Voor het resort ligt het 500 meter lange naturistenstrand waar u kunt genieten van de rust en het mooie weer. Op het resort is een 22 meter lang zoutwaterzwembad met apart kinderbad en grote zonneweiden. Daarnaast is er een jacuzzi en sauna en zijn er standaard sporttoestellen aanwezig. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht bij de Brasserie en de chiringuito met prachtig uitzicht op de zee. In de zomermaanden wordt er entertainment voor de kinderen gefaciliteerd. Het hele jaar door wordt er twee keer per week yogales gegeven.
Costa Natura is het eerste officiële naturisten resort in Spanje (sinds 1979), ligt slechts 3 km ten westen van het centrum van Estepona en is lopend via het strand te bereiken.
Door de beschutting van de Sierra Nevada tegen de koude noordenwind is Costa Natura ook in de winter een prima bestemming voor een naturistische vakantie.

Standnummer: 07.F089

Zuid - Europa, Naturisme, Natuur en fotografie,
    Registreren
    Tickets