Header background image

Ambassade van de Republiek Rwanda in Den Haag

logo Ambassade van de Republiek Rwanda in Den Haag

Op 1 november 2006 werd de Ambassade van de Republiek Rwanda in het Koninkrijk der Nederlanden in Den Haag geopend. Sindsdien heeft de Ambassade in Nederland veel relaties en samenwerkingen opgebouwd.

De ambassade van Rwanda in Den Haag en de Rwanda Development Board (RDB) grijpen de aanwezigheid op de Vakantiebeurs 2023 aan om zowel de Nederlandse consument als de Nederlandse reisprofessionals te informeren dat Rwanda naast de gorilla’s in Volcanoes National Park nog meer bijzondere bezienswaardigheden heeft, zoals de natuurreservaten Akagera NP (savanne) en Nyungwe NP (subtropisch woud), de verschillende koffie- en theeplantages die bezocht kunnen worden of de 227 kilometer lange ‘Congo Nile Trail’ langs het Kivu-meer, welke te voet, per fiets of 4WD wordt afgelegd en waar overnacht wordt bij de lokale bevolking.
Alle bezoekers op de Vakantiebeurs zijn van harte uitgenodigd om langs te komen bij de Visit Rwanda stand in hal 12, te genieten van heerlijke verse koffie uit Rwanda en van de dansoptredens voor de stand (op zaterdag en zondag, maar ook om kennis te maken met de reisorganisaties uit Rwanda die speciaal over zijn gekomen om u te inspireren over hoe bijzondere rondreizen in Rwanda eruit zien! Tevens is de nationale luchtvaartmaatschappij RwandAir aanwezig welke meerdere keren per week directe vluchten uitvoert tussen Brussel en Kigali tegen zeer schappelijke prijzen!

Standnummer: 12.C038

Afrika, Actief, fietsen en wandelen, Natuur en fotografie,
MEER INFORMATIE

Video's

Registreren
Tickets