Header background image

Reisbrigade

logo Reisbrigade

Rondreizen op maat naar Afrika en Zuidoost-Azië.
.
Ben je op zoek naar een onvergetelijk avontuur? Wil je graag dat de lokale bevolking ook profiteert van jouw bezoek aan het land? En wil je graag tijdens je rondreis wat bijleren over het land of de lokale cultuur? Heb je een hekel aan massatoerisme, saaie businesshotels of gigantisch grote resorts? Hoef je niet voor een dubbeltje op de eerste rij te zitten? Wil je een eerlijk en transparant advies? Fijn, dan zitten we op een lijn en dus praten we graag verder! We zijn sterk in het ontzorgen, we zijn sociaal, transparant en hebben kennis van zaken. We zijn een sociale onderneming met een focus op verantwoord reizen, onze sociale inborst is intrinsiek met Reisbrigade verbonden. Ons duurzaamheidsbeleid is de basis voor ons geloof in de positieve bijdrage van toerisme aan natuur, mens en cultuur. We hebben al onze bestemmingen meerdere malen bezocht en we geven graag eerlijk advies. Nog meer weten?
.
-Kennis. We hebben alle bestemmingen persoonlijk bezocht, zowel voor het werk als voor vakantie, en dus kunnen we je een goed advies geven.
-Service. Flexibiliteit, persoonlijke aandacht, bereikbaarheid, service, eerlijkheid en improvisatie zijn erg belangrijk voor Reisbrigade. We zijn goed bereikbaar: voor, tijdens en na je reis.
-Duurzaamheid. Wij geloven in toerisme met een positieve bijdrage aan natuur, mens en cultuur; duurzaamheid en daarbij respect voor onze planeet en haar bevolking vinden we daarom erg belangrijk.
-Sociaal. Reisbrigade is een sociale onderneming. Dit houdt in dat we niet ‘zomaar’ een reisorganisatie zijn, maar een onderneming die ook niet-financiële doelen nastreeft. We streven ernaar reizen aan te bieden die jou een onvergetelijke herinneringen geeft en tegelijkertijd ook de lokale bevolking optimaal laat profiteren van je bezoek.

http://www.reisbrigade.nl

Standnummer: 07.H113


Afrika, Azië, Zuid Oost Azië, Botswana, Cambodja, Indonesië, Kenia, Laos, Lesotho, Madagaskar, Maleisië, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Zuid- Afrika,

Neem contact op




    Registreren
    Tickets