Header background image

Travel Counsellors Bianca

logo Travel Counsellors Bianca

Jouw wensen omzetten in een mooie reis is het liefste wat ik doe. Tot in de puntjes verzorgd en voor een scherpe prijs. Binnen 48 uur heb je een voorstel.

Jouw perfecte vakantie van A tot Z geregeld
Niet duurder, maar wel makkelijker op reis. Dat is wat ik als persoonlijk reisadviseur mijn klanten beloof. Al van jongs af aan was reizen mijn droom. Ik heb tijdens mijn 30+ jaar ervaring in de reisbranche (bijna) alle continenten van de wereld mogen zien, wat mij een schat aan ervaring, kennis en verhalen heeft opgeleverd.

Jouw wensen omzetten in een mooie reis is het liefste wat ik doe. Of dat nu een luxe cruise, een avontuurlijke campervakantie, een roadtrip of een relaxte strandvakantie is. Ik denk graag met je mee om je reisideeën uit te werken tot jouw perfecte vakantie, geleverd tegen een scherpe prijs en met minimale wachttijd. Zo kan een andere vlucht wel honderden euro’s goedkoper uitvallen of een privétransfer je ruim drie uur wachttijd schelen. Tel uit je winst!

Bespaar tijd & een geniet van een zorgeloze vakantie. De voordelen:
– Altijd persoonlijk contact met mij
– 24/7 bereikbaar (app, e-mail, telefoon)
– Binnen 48 uur een reactie of voorstel in je mailbox
– Maatwerkreizen afgestemd op jouw wensen
– Vind je persoonlijke reisschema’s & reisdocumenten in de gratis My TC App
– Krijg advies over je reisdocumenten, benodigde vaccinaties en reisrestricties
– 24/7 contact bij calamiteiten
– 30+ jaar ervaring in de reisbranche
– Toegang tot alle boekingssystemen van touroperators, luchtvaartmaatschappen & hotels

Elke klant is voor mij speciaal
Mijn doel is bereikt wanneer ik met jullie ideeën en wensen de perfecte vakantie heb weten samen te stellen die ook nog eens scherp geprijsd is. Daarbij zorg ik er voor dat alles van A tot Z wordt geregeld, zoals vlieg- en treintickets, bagagelabels, stoelreserveringen, reisschema’s & dagprogramma’s, vervoer & uitjes op locatie en visa.

Bereikbaar tijdens de reis
Ik ben altijd bereikbaar en houd contact met mijn collega’s ter plaatse. Zo heb ik bijvoorbeeld je vlucht al omgeboekt nog voordat New York is ingesneeuwd.

Graag tot ziens!
Travel Counsellors Bianca Brouwer

Standnummer: 08.3ZRA,08.2ZRA

Autorondreis, Cruise, Individuele rondreis,
Registreren
Tickets