Header background image

Travel Texas

logo Travel Texas

Travel Texas is de officiële vertegenwoordiging van Texas in Nederland.

Texas is veel ‘meer dan je denkt’. Van geheel Amerika is het, vanwege de natuur en steden misschien wel de meest diverse staat. Met 7 unieke geografische regio’s is dat ook niet vreemd.

Denk bij Texas ook aan buitenleven en natuur. Wandelen en kamperen in Big Bend National Park en raften en kajakken op de Rio Grande rivier. Paardrijden door de glooiende heuvels van Hill Country en mountainbiken door de woeste vallei van Palo Duro Canyon State Park.

Met ruim 1.000 km aan kustlijn, aan de oevers van de warme wateren van de Golf van Mexico, denk je ook aan strandbeleving. Schildpadden die nestelen in South Padre Island en scholen dolfijnen die langs de kust spelen. Veel boerderijen en ranches maar ook voor afwisselende steden denk je aan Texas. Van de river walk in het pittoreske San Antonio, dat ook wel het Amerikaanse Venetië wordt genoemd, tot de muzikale hoofdstad van de wereld ‘Austin’ en Dallas, waar je oog in oog kunt staan met cowboys om ’s avonds te dineren in een restaurant van topklasse!

Uiteraard denk je zeker aan eten als je aan Texas denkt. Maar het is niet alleen barbecue wat de klok slaat, alhoewel het hier uitzonderlijk goed is. Alles van Mexicaanse lekkernijen tot restaurants van wereldklasse.

Met zoveel te ontdekken, waar wacht je nog op?

Standnummer: 11.B051

Noord-Amerika, Actief, fietsen en wandelen, Autorondreis,
Registreren
Tickets