Wie ga jij ontmoeten?
13-17
januari '21
dagen tot de vakantiebeurs
DE VAKANTIEBEURS IN CIJFERS

Facts & Figures

De Vakantiebeurs is dé beurs op het gebied van vakanties. Van dagje weg in eigen land tot avontuurlijke reis aan de andere kant van de wereld. Vakantiebeurs 2020 trok 100.797 bezoekers. Allemaal vakantieliefhebbers die naar Utrecht zijn afgereisd voor een bezoek aan het grootste reisevenement van Nederland.

PRECIES

1.106

deelnemers

MAAR LIEFST

100.797

bezoekers

BEZOEKER GAAT

2,5x

per jaar op vakantie

SPENDEERT

€ 3.395

p.p. per jaar aan vakanties

Bezoekersprofiel

Ontmoet de
reislustige
bezoekers

De Vakantiebeursbezoeker geeft gemiddeld  € 3.395,00 per persoon per jaar uit aan vakanties. Dit is € 2.000,00 meer dan de gemiddelde Nederlander.

Al 50 jaar een begrip

Concept

De Vakantiebeurs is hét jaarlijks terugkerende reisevenement van Nederland. Een begrip in binnen- en buitenland, want niet vaak worden onder één dak alle zintuigen geprikkeld door zoveel organisaties en locals uit zoveel verschillende landen.

Maak deel uit van de wereld van Vakantiebeurs

Deelnamemogelijkheden

Op de Vakantiebeurs zijn alle werelddelen vertegenwoordigd. Voor iedereen is ruimte: van grote organisaties tot meer specialistische reisprofessionals. Deelnemen aan de Vakantiebeurs kan met ieder budget en gericht op elke (marketing)doelstelling. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We helpen graag!

Stands & Paviljoenen

Wil jij je merk, organisatie of bestemming laten opvallen met een spraakmakende stand of paviljoen? Niets is te gek! We vinden het leuk om met je mee te denken over hoe je jouw stand of paviljoen kan laten knallen.

LEES MEER

Theaters & Presentaties

Bezoekers van de Vakantiebeurs laten zich graag inspireren door een mooi verhaal over een merk, organisatie of bestemming. Kom jij een workshop of presentatie geven in één van onze theaters?

LEES MEER

Branding & Sponsoring

Met 100.797 (vak)enthousiastelingen is de Vakantiebeurs dé locatie om jouw merk of boodschap onder de aandacht te brengen. Dit kan door promotie, branding, sponsoring… misschien heb je zelf een mooi idee?

LEES MEER

Ontmoet de reisprofessional

Vakdag

Ook vakbezoekers mogen de Vakantiebeurs niet missen. Op woensdag 13 januari 2021 komen hier alle vakenthousiastelingen samen onder één dak om te netwerken, geïnspireerd te raken, geüpdatet te worden over de laatste trends en ontwikkelingen op reisgebied én om zaken te doen. Daar wil je toch bij zijn?

Houd je vakkennis
up-to-date

Travel Congress

Vakantiebeurs en ANVR organiseren in 2021 opnieuw het Travel Congress: een onafhankelijk kennisevent voor reisprofessionals, met een sterk inhoudelijk programma. Kennis delen, kennis vergaren, inspiratie en netwerken staan centraal op dit congres.

onze partners

Deze partners zijn al aan boord

Contact