COVID-19 maatregelen

Vakantiebeurs op 1,5 meter

Vakantiebeurs 2021 zal er vanwege de COVID-19 maatregelen eenmalig anders uit komen te zien. Geen zorgen, ook op 1,5 meter biedt Vakantiebeurs nog steeds volop mogelijkheden voor bijzondere ontmoetingen met reisprofessionals en reislustige vakantiegangers. Lees op deze pagina de belangrijkste maatregelen en wijzigingen om de Vakantiebeurs van 6 tot en met 11 april 2021 veilig met elkaar te kunnen organiseren.

Icoon-14

Ticketverkoop & bezoekers

Bezoekers kunnen alleen vooraf via de website een ticket kopen. Daarnaast helpen we de bezoeker om zich online goed voor te bereiden en het meeste uit hun bezoek aan Vakantiebeurs te halen.

Iconen-17

Bezoekers kiezen vooraf – tijdens de online aankoop van een ticket – voor een dag én een tijdslot. De 1,5-meteropzet van de beursvloer en de tijdslots geven ruimte aan 45.000 bezoekers. Door deze beperkte capaciteit worden studenten niet toegelaten.

Icoon-12

Voor bezoekers zal een speciale Covid Safety App beschikbaar zijn om de veiligheid op de beursvloer te kunnen garanderen. Met deze app meten we continu de drukte en helpen we bezoekers met een speciale plattegrond drukte te vermijden.

Icoon-08

Inrichting van het event

Het event is ruim opgezet met brede gangpaden en voldoende ruimte om 1,5 meter afstand van elkaar te kunnen houden. Ingericht volgens de 1,5-meter normen, vastgesteld binnen het reeds goedgekeurde evenementenprotocol.

Icoon-13

Om zoveel mogelijk vakantie-inspiratie en -beleving te behouden, vind je in iedere hal een belevingszone met passend horeca-assortiment, entertainment en activiteiten. Op de beursvloer worden in totaal drie theaters gebouwd met veilige toegang voor maximaal 100 personen.

 

 

De beursvloer bestaat uit 4 hallen en is ruimer opgezet met brede gangpaden en voldoende ruimte om 1,5 meter afstand van elkaar te behouden. Als exposant krijg je daarom een andere locatie aangeboden dan je van ons gewend bent.

 

Icoon-09

Aangepaste tarieven & annuleringsvoorwaarden

Hoewel een tikkeltje anders dan normaal én op een ander moment dan gewend, blijft het tijdens deze Vakantiebeurs onze missie om samen met jou bezoekers te informeren en enthousiasmeren over veilig reizen in 2021. Doe je met ons mee? We hebben de tarieven aangepast, klik hier om de nieuwe tariefkaart aan te vragen. Snelle beslissers profiteren tot en met 14 januari 2021 van extra voordeel.

Op deelname aan de Vakantiebeurs zijn aangepaste annuleringsvoorwaarden van kracht met aandacht voor flexibiliteit en onvoorziene omstandigheden.

Gastvrije en veilige bijeenkomsten bij Jaarbeurs

Jaarbeurs heeft op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen om veilige bijeenkomsten te kunnen organiseren en accommoderen.

Lees hier de laatste updates vanuit Jaarbeurs rondom het coronavirus.

Contact