COVID-19 maatregelen

Vakantiebeurs op 1,5 meter

Vakantiebeurs 2021 zal er vanwege de COVID-19 maatregelen eenmalig anders uit komen te zien. Geen zorgen, ook op 1,5 meter biedt Vakantiebeurs nog steeds volop mogelijkheden voor bijzondere ontmoetingen met reisprofessionals en reislustige vakantiegangers. Lees op deze pagina de belangrijkste maatregelen en wijzigingen om de Vakantiebeurs van 13 tot en met 17 januari 2021 veilig met elkaar te kunnen organiseren.

Aangepaste tarieven & annuleringsvoorwaarden

  • Het vroegboektarief is langer geldig, namelijk tot en met 15 september 2020. Daarnaast hebben we de tarieven aangepast, klik hier om de nieuwe tariefkaart aan te vragen.
  • Op deelname aan de Vakantiebeurs zijn aangepaste annuleringsvoorwaarden van kracht met aandacht voor flexibiliteit en onvoorziene omstandigheden.

Inrichting van het event

  • Het event wordt ingericht volgens de 1,5-meter normen, vastgesteld binnen het reeds goedgekeurde evenementenprotocol.
  • De beursvloer bestaat uit 6 hallen en is ruimer opgezet met brede gangpaden en voldoende ruimte om 1,5 meter afstand van elkaar te behouden. Om dit te realiseren zullen we sommige exposanten en andere locatie aanbieden dan ze eigenlijk van ons gewend zijn.
  • Om zoveel mogelijk vakantie-inspiratie en -beleving te behouden, vind je in iedere hal een belevingszone met passend horeca-assortiment, entertainment en activiteiten.
  • Op de beursvloer worden in totaal drie theaters gebouwd met veilige toegang voor maximaal 100 personen.

Bezoekers

  • Bezoekers kunnen alleen vooraf online een ticket kopen én kiezen een dag- en tijdsslot om het evenement te bezoeken. Daarnaast helpen we de bezoeker om zich online goed voor te bereiden en het meeste uit hun bezoek aan Vakantiebeurs te halen.
  • Ondanks alle Covid-19 maatregelen biedt Vakantiebeurs gedurende 5 dagen de kans om bijzondere ontmoetingen te creëren tussen reisaanbieders, bestemmingen, reisprofessionals en vakantiegangers. De 1,5-meteropzet van de beursvloer en de timeslots geven ruimte aan maximaal 50.000 bezoekers.
  • De bezoekers zullen de beurs betreden en verlaten via 4 verschillende in- en uitgangen om drukte te verspreiden en opstoppingen te voorkomen.
  • Voor bezoekers zal een speciale Covid Safety App beschikbaar zijn om de veiligheid op de beursvloer te kunnen garanderen. Met deze app meten we continu de drukte en helpen we bezoekers met een speciale plattegrond drukte te vermijden.

Gastvrije en veilige bijeenkomsten bij Jaarbeurs

Jaarbeurs heeft op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen om veilige bijeenkomsten te kunnen organiseren en accommoderen.

Lees hier de laatste updates vanuit Jaarbeurs rondom het coronavirus.

Contact