Het echte vakantiegevoel

Een rondje om de wereld

Een indeling op basis van geografische zones wordt nog altijd het best gewaardeerd door onze bezoekers. In elke hal een andere sfeer. Dat maakt het thema ‘een rondje om de wereld’ ook zo sterk. We zijn druk bezig met de laatste aanpassingen om de looproute van Vakantiebeurs 2020 te perfectioneren. We willen de bezoekers natuurlijk alle hoeken van de wereld laten zien!

plattegrond-vakantiebeurs
Vakantiebeurs

Geef jouw
deelname
vorm

Op de Vakantiebeurs worden alle werelddelen vertegenwoordigd. Voor iedereen is ruimte: van grote organisaties tot meer specialistische reisprofessionals. Deelnemen aan de Vakantiebeurs kan met ieder budget en gericht op elke (marketing)doelstelling. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op. We helpen graag!

BENIEUWD WAT DE VAKANTIEBEURS JOU KAN BRENGEN?

Wij helpen je graag op weg

Na 50 jaar kennen we onze bezoekers goed. Samen met jou bedenken we graag hoe je op creatieve wijze het beste resultaat uit jouw beursdeelname kunt halen.

Accountmanager

Arjen van der Linden

Of ik de reiswereld ken? Nou en of! Jaren heb ik gewerkt als animator en reisleider. Al vanaf 2016 ben ik betrokken bij de Vakantiebeurs. Maar toen er een plek in het team vrijkwam, was het een gemakkelijke keus.

Accountmanager

Tineke Tees

Mijn roots liggen in de reiswereld en daarom krijg ik tijdens de Vakantiebeurs elke keer weer heel veel energie van alle mooie bestemmingen. Graag kijk ik samen met partners naar manieren om een product op een unieke manier onder de aandacht te brengen. Want juist door intensief samen te werken zet je een mooi evenement neer!

Accountmanager

Sami Chouchane

In 2015 kreeg ik een chance of a life time: werken bij Jaarbeurs. En dan ook nog bij het mooiste project: de Vakantiebeurs. Het mooie aan de Vakantiebeurs is de dynamiek. Was het vroeger vooral vierkante meters verkopen, nu werk ik nauw samen met partners om ervoor te zorgen dat hun deelname optimaal aansluit bij hun doelstellingen.

onze partners

Deze partners zijn al aan boord

Contact