Laat jezelf zien op het grootste vakantie-event van Nederland

Deelnemen aan de Vakantiebeurs?

Vijf dagen lang bezoeken meer dan 100.000 reishongerige bezoekers en travel professionals de Vakantiebeurs. Alle werelddelen zijn hier vertegenwoordigd. Op de Vakantiebeurs zijn alle werelddelen vertegenwoordigd. Voor iedereen is ruimte: van grote organisaties tot meer specialistische reisprofessionals. Deelnemen aan de Vakantiebeurs kan met ieder budget en gericht op elke (marketing)doelstelling. Stands zijn te huren in allerlei mogelijke afmetingen: de bouw ervan kan je zelf óf door ons laten doen. Natuurlijk zijn er ook allerlei promotie-mogelijkheden.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen, of heb je een spectaculair idee voor een verpletterend mooie stand? Neem contact met ons op! We denken graag met je mee.

Vakantiebeurs

Jouw reis
begint
hier

De Vakantiebeurs is hét reisevenement van Nederland. Een begrip in binnen- en buitenland, want onder één dak worden alle zintuigen geprikkeld door organisaties en locals uit ontzettend veel verschillende landen. De Vakantiebeurs wordt in 5 dagen tijd bezocht door meer dan 100.000 bezoekers en reisprofessionals.

Benieuwd wat de vakantiebeurs jou kan brengen?

Wij helpen je graag op weg

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij kennen onze bezoekers goed, dus we bedenken graag samen met jou hoe je op creatieve wijze het beste resultaat uit jouw beursdeelname kunt halen.

Arjen van der Linden

Of ik de reiswereld ken? Nou en of! Jaren heb ik gewerkt als animator en reisleider. Al vanaf 2016 ben ik betrokken bij de Vakantiebeurs. Maar toen er een plek in het team vrijkwam, was het een gemakkelijke keus.

Tineke
Tineke Tees

Mijn roots liggen in de reiswereld: elke editie van de Vakantiebeurs krijg ik heel veel energie van alle mooie bestemmingen. Graag kijk ik samen met partners naar manieren om een product op een unieke manier onder de aandacht te brengen. Want juist door intensief samen te werken zet je een mooi evenement neer!

Sami
Sami Chouchane

In 2015 kreeg ik een chance of a life time. Werken bij Jaarbeurs. En dan ook nog bij het mooiste project: de Vakantiebeurs. Het mooie aan de Vakantiebeurs is de dynamiek. Vroeger was het vooral vierkante meters verkopen, maar nu werk ik nauw samen met partners om ervoor te zorgen dat hun deelname optimaal aansluit bij hun doelstellingen.

onze partners

Deze partners zijn al aan boord