Laat jezelf zien op het grootste vakantie-event van Nederland

Deelnemen aan de Vakantiebeurs?

Vijf dagen lang bezoeken meer dan 100.000 reislustige bezoekers en travel professionals de Vakantiebeurs. Dé plek om jouw merk, bedrijf of organisatie in de kijker te spelen. Op de Vakantiebeurs wordt ieder werelddeel vertegenwoordigd. Of je nou werkt voor een grote organisatie of een kleine specialist: deelnemen aan de Vakantiebeurs kan met ieder budget en met elke (marketing)doelstelling. Stands zijn te huren in allerlei mogelijke afmetingen: de bouw ervan kan je zelf óf door ons laten doen. Promotiemogelijkheden zijn er natuurlijk ook in overvloed.

kennis vergaren

Jouw reis begint hier

De Vakantiebeurs is hét reisevenement van Nederland. Een begrip in binnen- en buitenland, want onder één dak worden alle zintuigen geprikkeld door organisaties en locals uit ontzettend veel verschillende landen. De Vakantiebeurs wordt in 5 dagen tijd bezocht door meer dan 100.000 bezoekers en reisprofessionals.

WAT BRENGT DE VAKANTIEBEURS JOU?

We helpen je graag op weg

Wij kennen onze bezoekers goed, dus we bedenken graag samen met jou hoe je op creatieve wijze het beste resultaat uit jouw beursdeelname kunt halen.

Heb je een spectaculair idee voor een verpletterend mooie stand of ben je  gewoon nieuwsgierig wat we samen kunnen maken? We denken graag met je mee.

onze partners

Deze partners zijn al aan boord

JOUW MERK PAST HIER PERFECT TUSSEN!

Aarzel niet langer en schrijf je in als deelnemer

Contact