Header background image
Hét travel event van het jaar

Deelnemen aan Vakantiebeurs 2024? Wij geven je 6 redenen

Er zijn enorm veel redenen te bedenken om deel te nemen aan Vakantiebeurs 2024, hét travel event van het jaar van de Benelux. Wij geven je 6 overkoepelende redenen, waarom jij als exposant wil deelnemen aan Vakantiebeurs:

1. Sta direct in contact met je doelgroep
2. Vergroot je merkbekendheid
3. Het centrum van de wereld
4. Vergroot je omzet
5. Ontmoet je reisprofessional
6. Ontmoet je doelgroep face to face

1. Sta direct in contact met je doelgroep

Persoonlijk

Bezoekers van Vakantiebeurs staan bekend als de meest reislustige doelgroep van Nederland en België. Op Vakantiebeurs sta je direct én persoonlijk in contact met deze groep en verbind je ze aan jouw merk.

2. Vergroot je merkbekendheid

Branding

Laat jouw merk, land of reisorganisatie zien aan een grote groep mensen mét reisintentie. Zo vergroot je jouw merkbekendheid en awareness.

3. Het centrum van de wereld

Ontmoeten

Vakantiebeurs is een begrip in binnen- en buitenland waar handel in de reisbranche in beweging wordt gebracht door bijzondere ontmoetingen tussen vakantiegangers, locals, professionals en bestemmingen. Tijdens Vakantiebeurs is Utrecht hét centrum van de wereld.

4. Vergroot je omzet

Leads

Vergroot je klantdatabase en genereer kwalitatieve leads. Vakantiebeurs is dé ontmoetingsplaats voor het inwinnen van informatie en inspiratie onder reislustige bezoekers. Zorg voor aantrekkelijke content, genereer leads en zet bezoekers om in reizigers naar jouw platform en/of naar jouw bestemming.

5. Ontmoet de reisprofessional

B2B

In 2024 vindt de Travel Trade Day op 10 januari plaats. De Vakantiebeurs start traditiegetrouw met de dag voor vakbezoek, tijdens deze b2b-dag komen reisprofessionals samen om te netwerken, geïnspireerd te raken én om zaken te doen.

6. Ontmoet je doelgroep face-to-face

Fysiek

We zijn aangekomen in een wereld die steeds meer digitaliseert die ons ondersteunen in het onderhouden van contact en faciliteren van reizen. Juist door die digitale trend is face-to-face contact onmisbaar. Met persoonlijke contact met je doelgroep op Vakantiebeurs 2024 onderscheid jij je als bedrijf van de concurrentie en versterk je de relatie met je doelgroep.

Neem contact met ons op

Wij staan voor je klaar!

Interesse in deelnemen of meer informatie ontvangen? Wij geven je graag vrijblijvend meer informatie over de deelnamemogelijkheden en advies voor jouw bedrijf.

Registreren
Contact